onsdag 9 januari 2008

9/1 Lilla fröken är sjuk igen



7 dagar sen vi bloggade sist och det beror till en stor del att jag har hört att bilder har stulits med barn på. Och har därför velat hitta ett bra sätt att skydda mina bilder på. Har inte lyckats än men ska nog göra det till sist. Vad har hänt sen sist?

Vi har nu bestämt att prinsessan ska döpas. Så det har planerats en hel del omkring det, det är ju hur kul som helst att planera. Vi har umgåtts med släkt och vänner, det har varit poker och fläskstek. Gott och attans att jag inte vann !

Lillan är nu superduktig, hon greppar helt och hållet efter saker och kan till och med hålla dem en liten stund i sin hand. Isabelle har också fått testa Bumbo och hon trivs i den. Hon har bara fått prova kort korta små stunder. Men jag tror att hon känner sig som herre på täppan. Hon skrattar nästan högt också. Det är så gulligt att man smälter bort. Smälter bort har också den snö som kom gjort. Den kanske bara stannade någon dag och det var ju Ok. Fast om jag ska vara ärlig så hoppas jag på snö och sol så vi får det lite ljust och fint.

Idag är lillan sjuk, hon är så täppt att hon låter som en liten gris och det är hur jobbigt som helst för henne, men hon har ingen feber i alla fall. Men hon kämpar på. Äter duktigt och sover, men dåligt och små stunder i taget. Hoppas hon blir bra snart, det är så synd om henne.

Idag är Loppan 14 veckor och uj, vad tiden går fort. Känns som igår när jag var och handlade de där graviditetstesten. Det är snart ett år sen som vi fick reda på att vi skulle få ett litet barn och nu ligger det en liten människa till i vårt sovrum och sover. Hur fantastiskt är inte det!! Och snart kommer det ju en kusin till och det ser vi fram emot.