torsdag 28 februari 2008

28/2 Bättringsvägen



Åhhh så skönt att bli frisk. Önskar att mannen också kunde bli frisk någon gång. Varför ska det vara så jobbigt för killar att vara sjuka. Hur som helst så har jag hunnit lite här hemma idag. Tvätta ett par tvättar, lägga in tvätten och sen hinna med guldsmeden (smycke till dopet och ÄNTLIGEN N:s konfirmationspresent). Vi hann även en sväng till kusinerna, där upptäckte N det roliga..... LOPPAN håller på att få, inte bara EN utan TVÅ tänder i nederkäken.... WOW !!!!! Så tittar ni noga eller har bra fantasi, kan man kanske urskilja något vitt. De har ju inte kommit upp ordentligt ännu men de känns lite grann. Har fortfarande inte hundra procent ork så det blir inte mer skrivet än så här idag. Kram

26/2 Dålig dag

Trodde att jag hade klarat mig.... men nähä..... vid lunchtid så kände jag att min mage inte ville vara med. Morr, nu är hela familjen sjuk!!! TUR att N var på bättringsvägen och kunde ta hand om Loppan. Det var verkligen en jobbig dag/kväll. Orkade inte ens ta på lillaskruttan pyjamas. Tack storskruttan för att du orkade med oss allihop.

25/2 Fint väder

Hjälpte systern med sina goa goa barn. Vi var ute i det fina vädret och fick god mat. Olivia är busig och Alice tuttig. Hemma låg dottern med sin magsjuka, som tur var blev hon mycket bättre under dagen. Tyvärr blev mannen dock dålig inte i magsjukan utan i flunsan.... morr. Tur att jag och Loppan har klarat oss väl hittills.

söndag 24 februari 2008

24/2 Sköna söndag men dum magont


Idag fick jag sova, min älskade man gick upp med Loppan vid strax efter sju. N jobbade idag och var borta från nio till fem. När hon kom hem var hon helt slut och tyvärr har hon nog fått magsjukan... stackars henne. Vi andra har städat lite, strykt klädseln till soffan som nu äntligen är lite ren. M har givetvis lagat god mat, idag var min mamma här och även min syster med familj. Vi åt oxrullader och mandelpotatismos, härlig husmanskost. Till och med pressgurka till. Till efterrätt åt vi paj och jag är mätt fortfarande. Är även lite rädd för att ha blivit smittad med magsjukan.... det vill jag inte. Och jag hoppas verkligen inte att lilla Loppan får det. Idag har Bella upptäckt sina fötter ordentligt. Ligger hon på rygg så lyfter hon benen och drar i dem med ryckiga rörelser. Hon är så rolig och duktig, givetvis för hon är ju vår fina lilla prinsessa. Måste bara säga att jag drömde om jackan/kappan i natt och det känns som om jag missar något om jag inte köper den..... men hur ska det gå till. Det kommer ju lite andra saker som måste prioriteras den här månaden. Som Loppans dopt i slutat av Mars och det känns jätteviktigt att det blir bra. Hur som helst så måste jag helt enkelt försöka glömma den perfekta kappan till mig i vår. Imorgon börjar jag mitt nya löfte. Minst trettio minuters promenad varje dag (trots dåligt väder, finns ju inget bara dåliga kläder, eller hur ?) Och jag har lovat H att inte äta godis fram till sommaren. Men jag får äta glass och fikabröd, fast bara två gånger i veckan. Därför äter jag upp min sista Reisen idag. Undra hur det ska gå? Hur ska jag fixa det här men..... ni får hjälpa mig och jag ska verkligen göra mitt bästa för att fixa det här. Peppa mig gärna TACK !!!! Eftersom jag inte tog något kort på Lilla A idag får det duga med gammalt kort på syrran och lilla A. Håll tillgodo!!

23/2 Härliga dag och kappa


Idag får ni se en bild som var ett modellfoto för en dag. Vet egentligen inte vad jag ska tycka om den här kortet. Den här lördagen var vi Sickla med N och min mamma. Lilla Loppan och M var också med, men jag tror att jag och N uppskattade besöket mest. N köpte en jättesnygg kortärmad, smalrandig blåvit skjorta och en vit trenchcoat som hon ska lämna tillbaka för hon var inte nöjd när hon kom hem. Själv hittade jag kappan/jackan i mitt liv. Måste åka tillbaka och prova den igen för den var så snygg och sen får vi se vad som händer. Den finns på Åhlens och deras eget märke Wera. Jag ska prova och peppa mig själv till att gå ner i vikt och se ännu bättre ut i den. Vi åt i saluhallen i Sickla och det var så där bra faktiskt. Har absolut ätit bättre burgare. Efter shoppingen så åkte vi hem och snabbstädade undan saker och sen kom "Buschen" & "Donnan" till oss på mat och "Mello". Det var en mycket trevlig kväll och det var gott att dricka lite vin och en cider måste slå ett slag för Xide bright pomgranate ruhbarb, den är superdupergod. Sen vann jag även på kortspel... jiipii!!