lördag 2 februari 2008

2/2 Tårta & snöstorm



Vi har redan börjat firandet.... idag överraskade vi med M:s bror och barn som kom och hälsde på och hade tårta med sig. Men först åt vi lunch och sen tårta. Stora tjejen jobbar och sliter och utanför just nu är det snöstorm...morr jag som hoppades på att det inte skulle blir en vit vinter.

Ikväll blir det film för hela slanten sen hämta stortjejen i snöstorm blir väl ingen höjdare men måste göras. Här kommer även en liten bild på Loppan i rosa hon är väldigt tjejig idag men söt som socker.

1/2 Mer promenader och kycklingsallad

Vi var ute en lång promenad med Milo och hans mamma. Gick på vägar här i Björkan som jag aldrig gått på förr. Efter det blev det lunch och sen en sväng till Gurraberg... vi kollade in M:s födelsedagspresent. Kollade in var allt vi kunde göra för jag hade glömt plånboken hemma... slarv av mig. Sen hem, där tre fnittrande tonåringar planerar sin sommarsemester... om det nu blir något!?!? Vi får väl se... faktum är att jag hoppas de lyckas få till det och att alla 5 kan komma iväg och har "The time of their lives". Ja, jag måste väl släppa. Hon fyller ju trots allt 18 till sommaren. Vi åt en mycket god kycklingsallad till kvällsmat och sen van jag faktiskt i poker.... jiiipiii.

31/1 Promenad till OC

Loppan och jag gick till centrum. Köpte frimärken och lite på Lindex (givetvis). Det var fint väder med sol och blå himmel och hur mysigt som helst. Promenader ... hmm vad tycker jag om det egentligen. Kan verkligen inte bestämma mig.

onsdag 30 januari 2008

30/1 Lite bilder


Här kommer två små bilder en på baksidan på inbjudan som jag blev nöjd med..... hejja limpistol och lack. Och sen givetvis en på älskade Loppan. Hon är bästa babyn som hennes pappa jämt säger och jag håller definitivt med.

tisdag 29 januari 2008

29/1 Hemmadag och kort kort



Idag har jag äntligen börjat med inbjudningarna..... åh vad duktigt jag känner mig.

Isabelles mage har kanske blivit lite bättre. Men det är fortfarande ganska mycket bajsival varje dag. Hur som helst har hon varit ganska ledsen stunder idag. Nästan som om hon har ont någonstans och lite lite feber.... men snälla BVC-tanten säger att jag behöver inte oroa mig, så då gör jag inte det !?!?

Helen har varit och fikat och ätit mat med oss ikväll. M lagade couscous som blev helt cerise av rödbetor. Hur coolt som helst. Gott var det ju också förstås. Igår handlade storasyster fina fina kläder till Isabelle men även till mig. Fick en riktigt Kickitröja och alla som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR luvtröjor och det i combo med tunika..... "I LUUUVE IT". Kan inte berätta för många gånger hur glad hon gör mig min stora fina dotter. Loppan fick ju fina kjolar och vi var ju bara tvungen att testa så här kommer ett litet smakprov. Ja, jag vet inte så snyggt med rött och rosa .. men men .... Loppan är ju hur snygg och framför allt tuff (cool). Så nu är det KORT kjol som gäller och KORTinbjudningar.... hi hi jag är visst trött. Eller är det du J som har påverkat mig. Inte vet jag men jag tror att jag ska gå och lägga mig. Go natt !!


måndag 28 januari 2008

28/1 Babyrytmik och promenad



Idag har jag och Isabelle varit på babyrytmik, kompisen Filip var också där. Nu äntligen har vi fångat honom på bild. Här är två bilder som visar de goaste och coolaste på öppna förskolan. De två kompisarna gillar att sitta i stolarna och visst ser Filip nöjd ut när Isabelle försöker hålla hans hand. Efter förskolan gick vi en promenad med L och F till OC, handlade på apoteket det vi behövde. Sen knatade vi tillbaka hem igen. Skönt med promenader..... ( eller vem försöker jag lura, det kommer jag nog aldrig att tycka om.)

Isabelle sover förresten hur bra som helst i sin nya säng. Tack och lov för lullaby som rockar hennes värld till drömmarnas värld. Ikväll har det varit lugnt hemma för M har varit med jobbet och ätit gott och givetvis lite ledningsmöte.

Vi skulle hunnit fixa klart inbjudningarna till dopet idag, men nej det hann vi inte. Imorgon måste de bli färdiga.

söndag 27 januari 2008

27/1 Promenad och söndagsmiddag




Idag har vi haft en del av släkten här och vi har ätit hjort. Det är givetvis min älskade M som har fixat finfina middagen. Tyvärr så spillde jag vin.... morr!!! på min syster fina kofta, men jag tror att jag fick bort fläckarna med en gång. Bra!!
Det blev lite pokerspel och en härlig eftermiddag/kväll här hos oss. M hann till och med baka bröd. Han är bäst så är det bara. N har också varit en pärla idag, eller hon är ju det jämt. Vi har nu bytt ut vaggan mot spjälsängen och hittills vekar det gå hem. Vi håller tummarna för att det blir en bra natt. Vi får visa kort på hur spjälsängen ser ut en annan dag men så här såg det ut innan, så här sov Loppan och åt i den stolen många gånger.

Innan idag har vi gått en långpromenad jag och M plus lilla Loppan förstås. Ja, så var ju H med också. Vi gick mördarbacken idag med och förhoppningsvis så hjälper det till med de kilona som jag vill ska försvinna. Det var ju så otroligt härligt väder. Solen sken och det var ganska kallt i vinden. Men det gjorde ingenting för det är härligt att promenera med barnvagn.

Nu ser vi fram emot Öppna Förskolan imorgon och lite babyrytmik. Sen får vi väl se vad veckan bjuder på.