torsdag 27 mars 2008

27/3 Härlig dag med lyx och sång



Klapp och klang först och oj oj oj vad roligt att det var din gamla flamma Mac sen typ 17 år tillbaka, som har sångstunden. Tänk vad världen är bra liten. Efter sången gick vi "lattemammor" till vårt stammishak numera i OC för att äta god lunch och sen gick vi hem till Linda & Filip. För att N fotade Filip han var en mycket bra modell. Även Bellan fick vara med och på vissa bilder undrar jag om hon ska äta upp Filip. Väl där bestämde sig Bella för att verkligen vara en bajsmaja..... morr på dig lilla skrutta. Som tur var har Linda tvättmaskin. De bor så fint i huset som står på tomten som jag ville ha. Men man kan ju inte få allt och tur är väl det. För vem hade jag då gått med till mammagruppen med ? Isabelle är jätterolig nu, hon använder sin röst väldigt mycket. Hon låter starkt och som ett litet monster. Hon öppnar munnen och gapar och sen är det väldigt roligt att gurgla. Hon är bättre och ingen feber men är väldigt rosslig fortfarande. Jag hoppas hon blir bättre till dopet. N jag hoppas du har det bra på överraskningsfesten och att du tar det lugnt. I LOVE YOU förstår du väl.

26/3 Hinner allt och lite till


Kan det bero på vädret ? Sov länge men hann ändå fixa och dammsuga innan vi åkte till Gurraberg. Där åt alla goa tjejer mat och sen en promenad i det vackra men blåsiga kalla vädret. Syrran gick och hämtade bilen så jag släpade hem två vagnar. Som tur var sov båda de stora tjejerna Det var bara det lilla matvraket som saknade sitt tankställe BP = BRÖSTPLACE alltså min syrra. Jag fick två riktigt glädjade telefonsamtal idag. Ett från en god vän ifrån Skåne, härligt att prata med dig och ser fram att få träffa er jättemycket. Även ett samtal som jag har varit lite rädd för, men som tur har allt gått bra hittills. Och vi fortsätter att hålla tummarna för er kära vänner. Många styrkekramar till er. Efter en härlig lekdag och faktiskt riktigt bra sömn av Isabelle åkte hon och jag till Mölnvik för lite shopping till lördag. Viktiga saker som strumpbyxor till mig. Sen väldigt viktig mat till loppan, provar med risgröt med banansmak med. Hem och jag fick sjunga för hon tappade nappen i bilen så jag sjöng så högt jag kunde imse vimse, då var hon tyst om det var för att hon tyckte att jag sjöng bra det vet jag inte, tror snarare att hon var mycket förvånad. På kvällen hade jag en riktig strykkväll och hann stryka massor. Sen kom stora tjejen hem från Småland, hon hade varit på Ikea och fixat lite till dopet. Bra där Nattis! Jag tror vi är på banan inför dopet på lördag.

tisdag 25 mars 2008

25/3 Våffeldagen


Vi gick upp vid sju och åt frukost,som tur är Isabelle mycket bättre idag. Vi hann fixa lite innan vi åkte till värmdölandet. Där vi som alltid får god mat och leka. De tre tjejerna är så goa så. De gillar fiskar visade sig idag. Vi la alla tre på sängen och hände upp fiskmobilen och alla tre var helt fascinerade. På eftermiddagen gick vi ut en sväng till lekparken och sen handlade jag lite och har kommit hem och vi har kollat på festlokalen inför lördag och ikväll ska vi givetvis äta våfflor. Fast först blir det risotto med torsk.

24/3 Sjuk igen



Morr nu är Bellan sjuk igen, feber snuvig och hostig. Får inte gjort det jag tänkt, men N kom iväg till Småland i alla fall. Fast satt fast på E4:an i över två timmar pga olyckor. Set är så mycket snö och det snöar hela tiden. Jag som längtar så efter våren. M har idag städat och jag har fixat med tvätten. klockan två var vi hos mamma och åt mat. Anna & Tomas var där med, de hade åkt buss pga vädret. Smart gjort, tyvärr blev det inte så länge som var tänkt för Isabelle var kinkig och väldigt varm. Så vi åkte hem tog febern och hon fick alvedon. Hon somnadei min famn och jag somnade också en stund i soffan. Hon är ju så var och go. Natten hade ju inte heller varit så rolig så därför var jag ju lite trött. Vi såg So you think you can dance, åhh vad en del är duktiga och en del måste vara skådisar. Sen liet surf och sen isäng.

23/3 Sköna söndag

Idag har vi haft bakdag och fix och trixdag, tyvärr är Isabelle inte hundra. Var en sväng på Forum, bytte jackan på Lindex. Har äntligen köpt vårjackan, det blev inte en röd som var tänkt ifrån början utan givetvis en SVART. Hur skulle jag kunna köpa något annat. Ni känner ju mig... sen åkte vi till mamma på eftermiddagen och åt mat och spelade spel. Det var en härlig kväll det med. Nu är det dessutom snö och kallt som skrutt...... morr! Isabelle har ikväll fått hosta igen.

22/3 Lördag hemma


Sydde jag klart dopklänningen nu är den äntligen klar. Tyvärr inte så bra som jag hade velat men jag är ju så otålig det är därför det inte blir så bra. Jag är inte nöjd med ärmarna och inte nöjd med knäppningen och inte heller halsringningen, den blev för stor. På kvällen hyrde vi en film Kärlek på menyn den får endast 2+ för det var bara löjlig kärleksfilm utan handling. Vi åt chipslåda, som N gjorde och det var en härlig och mysig lördagskväll då vi kom isäng i tid bra va.