lördag 26 januari 2008

26/1 Shopping och helglugn



Idag har vi shoppat på Forum med storasyster och kusin+föräldrarna. Även en liten onyttig fika slank visst ner. En hel stor chockladboll blev det visst... oophs!

Till Loppan har vi idag köpt en tuff jeansklänning och strumpbyxor till det men även en ny mössa, halsduk och vantar. Hon har på sig det nya utekläderna på bilden men det syns nog inte bäst. Ska ta nya bilder och visa. Vi har sen varit på långpromenad med M och H. Drömmer om att ha något eget fantiserar M och jag mycket om nu.... kanske har vi hittat en lokal... men som sagt det är bara drömmar. Vi måste ju först bli rika och sen slänga ut dem som har sin verksamhet där idag. Men drömma får man ju och det är ju härligt. Ikväll har vi även hunnit med en snabb handling och mat hos M&M. Nattis har jobbat och kommer snart hem skönt. Förresten så har jag fångat fina blommor på bild idag och jag måste visa dem. Vill gillar inte sådana här blommor jag bara frågar. .... kom och skriv mig det på näsan i så fall.

Förresten visst har jag de två finaste döttrarna eller hur ?


fredag 25 januari 2008

25/ 1 Städdag och bilder



Åhhh måste bara säga först och främst. Ikväll har vi sett en superbra film "This is England" FANTASTISK film helt enkelt!!

Som jag lovade kommer nu två bilder på loppan sen förra veckan. Ska fota henne imorgon så man får se hur stor och duktig på att"stå" hon är. Det är nämligen hennes favoritsyssla för tillfället. Magen 1-2 minuter sen blir det tråkigt. Likaså sitta i babysittern är inte heller kul då hon tycker att den lutar för mycket tillbaka. Stå är helt klart bäst.

Här hemma idag har alla städat, ja förutom Isabelle som nu verkar må bättre. Hon älskar att jollra... säger Urrrhe och aggoooh. Ha det bäst och se filmen This is England och säg sen vad ni tycker. Fredagskram till er

torsdag 24 januari 2008

24/1 Loppanpoppan inte sig själv.

Lilla hjärtat är sjuk igen. Magen krånglar och hon har lite feber. Gnäller ovanligt mycket för att vara Isabelle. Morr..... jag blir lite orolig som mamma men håller huvudet kallt till imorgon Då ringer vi kära Lena, hoppas hon säger att allt bara är normal, precis som "BVC-tanter" brukar göra.

Idag har vi haft kusinen med föräldrarna här hela dagen. Mag har hjälpt Nattis att skriva CV, bra nu kan hon börja söka lite roliga jobb. Förresten är jag superstolt över henne som tar så fina fotografier. Vem vet kanske blir hon fotograf eller vem vet vad.... jag tror hon kan bli allt hon vill.
Oliven är hur gullig som helst, var ute och lekte en stund med dagisbarnen. Hon är så söt där hon går lilla minimänniska i sin stora overall. Inga kort idag heller nej.... men det kommer det lovar.... och jag är bra på att hålla vad jag lovar. Ciao!

23/1 Barnvagnsbio

Åhhhh vad roligt. Loppan och jag har varit på bio för första gången ihop. Vi gick med Filip och hans mamma Linda. Vi såg en Disneyfilm som hette "Förtrollad". Vi säger inte vad vi tycker om den ännu men det var tur att "McDreamy" var med.

Barnvagnsbio är hur kul som helst. Det finns skötbäddar och gratis blöjor längst fram vid duken och i en paus i mitten bjuds barnen på en burk mat eller yoghurt. Både Isabelle och Filip verkade uppskatta filmen. De såg lite och sen somnade Filip efter pausen. Isabelle som lite i min famn men ville sen vara vaken. Det var tur för Filip att han sov andra halvan för det var nog för smörigt för en kille. Isbelle är ju vår prinsessa så filmen funkade nog för henne.

Sen åkte vi till kusinen i Gurraberg och var där tills pappa hade kommit hem. Vi fikade med bakelse till och med och det för att M nog har fått ett nytt jobb. BRA DÄR !!!


Hemma blev det mysmat med familjen och sen i säng efter lite zappande.

tisdag 22 januari 2008

22/1 Vi är dåliga på att blogga

Hmmm... skäms mycket över att vi inte har bloggat på ett tag.

Men vi har en anledning och det är att vi har varit mellan bredbandsbyte, men nu är vi tillbaka och jag ska försöka uppdatera er på vad som händer i våra liv. Fast inte ikväll utan en annan dag. Vi säger i alla fall tack för att ni står ut med att vänta.... den som väntar på något gott..... "väntar ALLTID för länge" eller hur det nu var.