tisdag 9 december 2008

Morr för mörker 9/12



Morr för mörkret!


Det får mig att må så skruttigt. Jag längtar efter solen, vet inte när jag såg den sist. Jag skulle behöva en resa till Maldiverna (så om du känner dig generös och inte vet vem du ska ge en dyr och fin julklapp, HÄR FINNS JAG!)

Nej allvarligt så hade en liten tripp till solen varit precis vad jag hade behövt just nu. Jag behöver kanske vara barnfri men samtidgt så skulle jag vilja åka med bara N, men jag skulle nog längta ihjäl mig efter den lilla tjejen.


Hur som helst så är det bara drömmar men åhhh det är de jag lever för just nu. Jag drömmer om att vinna pengar, bygga drömhuset och leva lite i lyx. Drömmar räcker ganska långt men just nu skulle jag verkligen behöva lite sol med. Även om jag drömmer om den så behöver jag den riktiga solen så mycket just nu.


Nej nu ska jag sluta tjata om solen, jag jobbar på och hemma är det fullt ös på tjejerna. Mannen håller på med bostadsrättsföreningen och snart är det jul. Är inte så mycket som ska fixas men lite, tror att jag har allt under kontroll. Skönt!! Vi ska fira jul hemma hos oss i år och det är första året och det ska bli jättekul.




Sen har jag en fundering och det är hmmmm....... ska jag hoppa på FACEBOOK??? Jag vet att det har lugnat sig lite men ibland skulle det vara så kul att hitta gamla jobbarkompisar som man inte har pratat med på länge. Samtidigt så vill jag inte att vissa som fanns i mitt sk gamla liv ska ta upp kontakten med mig.....


Snälla hjälp mig att bestämma mig angående denna lilla löjliga fråga??