fredag 18 april 2008

18/4 SM-GULD



SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
Så härligt idag har HV 71 tagit guld, kan nästan inte blir bättre. Solen har varit framme hela dagen. M har varit ledig och Bella har fått en hoppgunga (ÄNTLIGEN). N har nästan haft en lektion och nu jobbar hon på grill. Idag har m städat och jag har surfat. Morr på mig som inte får något gjort. Nu ikväll har M och jag har avnjutit en härlig middag med risotto. I den fanns räkor och sparris. Till åt vi pilgrimsmusslor och stekt lax. GOTT GOTT. Till det drack vi ett gott vitt vin. Vi kollade givetvis på hockeyn det var spännande och jag hade lite hjärtklappning då och då. Jag har tyvärr missat att filma Bella i gungan men lovar att göra det imorgon. Då ska ni får se en film, idag blir det bara vin och HV förstås. Nu ska jag fortsätta fira och tack LIV för du är bara så BÄST!!!!!!!!

17/4 SaltsjöBus+våren är här!




Morr ingen kul natt Bella får för sig att vakna 04:30 och vill inte somna fast hon får mat. M får fixa så att bilen kom till Fouad. Jag sover inte längre än till 06:30 i alla fall. Sen skyndar vi oss iväg till Klapp och klang. Det var bara Filip och Bella som sjöng och jazzade idag, inga andra ur mammagruppen var där. Så Linda och jag gick till det nya cafét i OC. SaltsjöBus där vi gav barnen mat och vi själva åt efter det. God tacotallrik men lite saftigt med 65 kr tycker jag. Det var mycket mysigt och Linda och jag fyndade där med på second handkläder till våra gullungar. Sen promenerade vi till Lidl igen och där köptes det med våtservetter. N kom och mötte oss då hon hade glömt nyckeln. Efter det tog vi en långpromenad i solen som värmer så gott och vi såg både blåsippor, vitsippor och även violer. Idag har N och jag ätit våra första glassar. Härligt tog en "TipTop" och den var ganska god. Morr måste erkänna att det är svårt att hålla godisförbudet. Morr morr morr. Ska bättra mig jag lovar! Bella är så duktig idag har hon ätit följande.
Mat av mig vid ca: 05:00
Gröt vid ca: 07:00
Lunch vid ca 12:00
Mellanmål vid ca: 15:30
Mat av mig vid ca: 17:30
Gröt vid ca:19:00
Det funkar väldigt bra, hon äter en burk till lunch och till mellanmål äter hon yougurt. Vi byter sällan bajsblöjor nu för tiden och det är väldigt bra. Emy blev väldigt stolt i morse när hon fick se Bella live in action. Konstigt men sant. Vi leker och sjunger mycket vi har så himla roligt ihop. Och hon kommer nog att bli en hockeytjej tror vi eftersom hon gillar när vi sjunger hockeylåtar.

16/4 BVC+Hockey



Idag har vi fått Isabelles nya vikt. Den är 7660 g och hon är nu 67 cm lång. Hon följer sin mittenkurva och är vår fina lilla "Svenssonbaby". Hon var även hos läkaren som kollade att hon utvecklas som hon ska. Hon kan flytta saker från en hand till en annan och att hon följer med blick. Lyssnar efter ljud. Det ända som hon inte gör än och inte behöver för hon sitter istället, det är att vända sig från mage till rygg och tvärtom. Efter kollen blev det en resa till värmdölandet igen.Där vi vr på promenad på eftermiddagen och såg en härlig larv. Som jag tyvärr inte filmar så bra för jag tycker det är lite läskigt med kryp. Tur att jag var modigare än syrran den här gången. Vi har de sötaste ungar eller hur. Härliga dagar vi har. Bellar bajsar förresten fortfarand på toa. Hon ser hur kul ut som helst. Jag har handlat på Maxi och det tillhör ju inte vanligheterna men M känner sig inte hundra idag. Stackare! Ikväll har vi ätit plockmat på Emy och N :s begäran. Emy skulle sova över och N fick säga till oss för vi tittade på hockeyn samtidigt som vi åt. Skäms på oss. Men det är ju så himla spännande och roligt med hockey ju. Men vi lovar att bättra oss och det var skönt att HV vann med många mål. Det kännns extra bra.

15/5 Lidl och värmdö



Har gått promenad fram till OC och där fyndade vi på Lindex tillsammans med Linda och Filip. Efter OC gick vi till Lidel och fyndade där med. Köpte saker till Bella, som blöjor och tvättlappar. Även ett par strumpbyxor och en uppblåsbar elefant Olivia får ha tills den passar Isabelle. SÅ när vi hade fyndat och gått hem åkte vi till värmdö. Olivia älskade elefanten som hon kallar för tutturutuuu. Hon är så gullig, vem gillar inte en liten tjej som bara gör massa roligheter hela tiden. Även min lilla sessa är så söt. Hon var så söt när hon somnade mitt på golvet hos moster. N jobbar på grill och jag hämtar henne när hon har slutat.

14/4 Hos Tim


Idag har vi gått långpromenad och ätit lunch hos Marianne och Tim. Vi fick goda goda lammfärsbiffar och ris med fetaostkräm til. Mycket gott och Isabelle spillde så mycket när hon åt sin mat att den nya rosa bodyn nog aldrig mer blir sig lik. Det var fint väder ända tills vi åkte vidare till Värmdö. Kusinerna har väldigt roligt med varann och det är så roligt att se. Tyvärr tog jag inga bilder på barnen idag så ni får nöja er med en bild då Edvin och Isabelle lekte sist, hemma hos oss.

söndag 13 april 2008

13/4 Slö söndag


Jag fick sovmorgon idag och det var skönt. Sen har M och jag surfat på bostäder hela fm. Det är faktiskt första gången som jag känner att det kanske skulle vara kul att flytta igen. N kom hem tidigt och det var skönt. Vi fikade och M fick faktiskt dammsugit även om städningen inte har funnits på topplats den här helgen. Vi åt söndagsmiddag med Daniel, Isabelle var taskig och grät så fort han sa något. Hon är verkligen ty känslig mot killar med mörka röster. Jag har fortatt surfa på bostäder hela dagen. Måste sluta för jag börjar bli lite väl sugen. Ikväll har äntligen solen tittar fram igen. Det var skönt efter en hel dags regnande.

12/4 Vårkonsert



Tidigt tidigt skjutsade jag och Bella N till tåget. Hon skulle ett dygn till småland. Hem såg lite på film och sen somnade vi om i ca en timme. Det var skönt, men gjorde också att fm blev slö. Men en sak hann vi med och det var Isabelle som gick på toa. Ja, det är ju galet vad bajsigt allt har blivit men vi är ju en småbarnfamilj nu så det är bara att vänja sig. Jag såg nämligen att Bella var på g. Så jag satte henne på toa och hon bajsade faktiskt. Helt otroligt, men sant. Inte därför men vi blev givetvis sena, så vi hann inte äta lunch innan Elsas konsert på Nybrokajen 11. Men vi kom i tid efter att vi hittat en bra parkeringsplats. Det var så otroligt kallt idag att vårjackan inte alls var på sin plats. Jag har nu bytt jacka, köpte en lång på Vila istället för den korta på Lindex som jag inte trivdes i. Hur som helst tillbaka till konserten som de gjorde tillsammans med Länsblåsarna och Adolf Fredriks gosskör. Som är duktiga men som känns lite väl lillgamla för oss. De sjöng Majas alfabetssånger och Isabelle gillade allt förutom " Till Havs" där det var lite för mycket cymbaler och trummor. Efter det åkte vi hem hämtade hunden och vidare till Enebyberg. Där alla tre kusinerna och farmor och farfar Varland var. Även Farbror Johan och Tove. Vi åt god mat och Bella skötte sig perfekt. En härlig kväll som tur var inte blev så sen.

11/4 Härliga fredag


Idag har vi varit hos kusinerna igen och tyvärr var Olivia inte på sitt bästa humör. Stackars de två mindre tjejerna. De får ta lite av hennes humör, men för det mesta går allt väldigt bra. Bella gillar att göra ett roligt ljud med munnen. Hon väser och spottar och fräser. Det är det roligaste som hon vet just nu. Har försökt att fånga det på film men så fort jag plockar fram kameran slutar hon. MORR! Kvällen blev en myskväll med kött som N önskade sig. Vi såg också en knasig film. Som heter " Mitt Ex" den får bara 2+ av mig. När den var slut såg vi det sista av hockeymatchen. Det var 4 minuter kvar och det stod 3-3. Klart att vi alla tre blev helt nervösa Och som tur var tog HV hem det hela efter SD. HEJJA HV !!

10/4 Våra torsdagar

Består givetvis av Klapp och klang, direkt efter det åkte vi till Gurraberg där Bella och Olivia nu har hittat varann. De är bara för söta kolla själva.