onsdag 9 april 2008

9/4 Det är snö ute....

När man vaknade i morse var det snö... morr. trotsade vädret och var ute och gick en timme med Johanna och Milo. Sen åkte jag och Bella till stan och åt lunch med N på fältöversten. Lilla skruttfia är bestämd och förklarar på sitt sätt att hon inte tycker om maten. Hon spottar och fräser och det är mat överallt förutom i hennes lilla mage. Hon fick i sig lite fruktpure i alla fall. efter det åkte vi till kusinerna där hon fick lite mat i sig. Hon fick även ett par rejäla svingar av storkusinen idag. Men som tur är så är de små tåligare än vad man tror. Sen har jag ätit fisk ikväll, det är ju duktigt av mig. Och tyvärr kollade jag på hockeyn också, HV vann inte ikväll heller....

8/4 Stressigt men mycket bra dag

Började med att sova länge, stressade sen in till jobbet. Blev givetvis mycket senare än vad jag hade tänkt mig. Morr! Men det är ju typiskt mig. Kul att träffa alla på jobbet igen även om det faktiskt känns jobbigt att gå tillbaka om 6 månader. Förhoppningsvis kommer det inte att kännas så då. Sen stressade jag vidare till lunden med Linda&Filip vid Nacka strand Jag fick i mig en macka och Bella fick lite av Filips laxburk. Hon gillade den så där, men det var bra att hon åt lite. Sen gick vi på förskolemässan och det kändes mycket bra. Tyvärr står man ju i kön till det dagiset som har den längsta kön. Förhoppningsvis blir det bra hur det än blir. Efter mässan åkte Bella och jag till Sickla, där vi fixade inför kvällen. För då kom nämligen Sam och Karla, Johan ochHelen var här med. Vi åt middag och firade Sam och även Bella fick fina fina presenter. Det var trevligt och jag fick lite flashbacks. Som ni märker hinner jag inte skriva så mycket längre och det är för att Bella tar mer och mer tid och jag vill att hon ska ta det. Därför kära läsare får ni stå lite åt sidan. Jag försöker hinna med lite ibland och jag ska försöka skriva lite extra när det har hänt något speciellt.

7/4 Öppna med pappa

Idag på Öppna förskolan var M med och dum som jag var glömde jag att jag skulle ha filmat när han sjöng och dansade med Bella. Kansiga amningshjärna som gör att man inte funkar som man ska. Det var i alla fall mycket trevligt vi fikade och sen gick vi en långpromenad med Lina & Filip. M följde med och tog Harry med sig. Vi åkte en sväng och köpte lunch på kaveln och sen hem för att äta. M skyndade sig iväg till sin kurs och jag och Isabelle myste hemma och senare såg vi hockeyn som HV tyvärr förlorade men som de kommer ta igen på onsdag så det så.

6/4 I dagarn tre

Så har vi hängt med barnfamiljen L. Det har varit supermysigt och idag har vi ätit dansk fläskestek och N var med. Det var en härlig familjemiddag. Roligast är förstås våra små barn som gör massa roliga miner och annat spexigt. Det blev inte så sent och det var skönt att komma hem och jag hjälpte N med att hitta en resa till i sommar. Tror faktiskt att vi var något på spåren. En bussresa till Spanien, Calella, det blir inte så dyrt och de kan vara borta i två veckor. Härligt för dem, jag vill med åka till utomlands.

5/4 Alice 2 månader


Bella och jag har idag varit på Åhlens i city för att få en bok signerad. Det var Carin och Stina Wirsén som var på barnavdelningen. De gör den gulliga serien brokiga, som jag älskar. Vi fick boken signerad och även en liten skär ritad på insidan av boken. Sen åkte vi hem och åt mat tillsammans med M. N åkte till stan senare och jobbade. Vi åkte ut på värmdölandet och hängde med Bellas kusiner och trevliga föräldrar. Vi hade faktiskt årets första grill. Åkte hem i tid så vi hann sova en stund innan N skulle hämtas.

4/4 Härliga fredag

Fredagen var M ledig och vi tog sen frukost och hann fixa lite här hemma. Vi var ganska sega men vi behövde ju inte stressa. På em hjälpte jag Mag med Olivia för Alice skulle vägas. Hon vägde 6200g WOW.... goa goa unge. Sen åkte jag hem och tog med mig kuinerna och min syster. Vi var hemma hos oss och fika lite och sen stannade de på middag med och det var supermysigt. Vi åt god mat och tittade på Storm som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om. Tyvärr blev det sent och det är inte bra när man har en Loppa som vaknar tidigt.