onsdag 17 december 2008

God jul från vår sessa!!!

17/12 Upp & ner

Ja, så känns allt på jobbet just nu. Både humör och möbler och annat är upp & ner på alla. Inklusive mig!! Igår blev jag så arg.... varför ska vissa ha så svårt för vara mänskliga Hur som helst så har det runnit av mig och jag känner mig starkare än någonsin. Vi är ju mitt uppe i flytten och alla möbler står huller om buller och det är kartonger över allt. Ska bli riktigt skönt att flytta på fredag. Ska bli så spännande och se hur det fungerar med ett tyst kontor när vi aldrig är tysta. Ja det blir nog hur bra som helst. Sen längtar jag inte efter julen.... hade hoppats på att min julkänsla hade kommit nu men nej. Det är aldrig roligt med för lite pengar vid jul. Men som tur är har vi inte så många att köpa till.
Jag känner mig lite duktig igår när jag var ute och gick i nästan en timme med grannen. Vi ska försöka gå varje tisdag. Tur att det inte är så kul på tv:n då, det är värre på onsdagar.
Idag ska jag inte göra någonting när jag kommer hem, det måste få bli en lugn dag någon gång. Kanske behöver jag prata lite med någon men det är ju ett måste.
Sen ska jag drömma lite med.... kanske!?!?!
Ska lyssna lite på julmusik och försöka komma i julstämning. Idag går i alla fall julkorten ut och hoppas det kommer fram i tid. Jag har ju lovat bilder här och de kommer i slutet av veckan.
kram så länge

söndag 14 december 2008

Jiiipiiii respons 15/12

TACK !!!
Äntligen lite respons på min lilla blogg och ingen är mer glad än jag. Jag ska fundera på det där med FB ett tag till. Det finns som sagt vissa saker som håller mig tillbaka.
I helgen som gick lussade vi tidigt för Helén i Orminge och Bella gjorde givetvis succé Sen vidare till Gurraberg och kusinerna som var mer eller mindre nakna hela familjen. Där åt vi frukost och hade en mysig förmiddag. Sen hem städa och grejja och sen åkte vi till mormor för att lussa med alla tre småkusiner. Mormor blev så rörd att hon grät en skvätt och det kan man ju förstå för de var helt bedårande. En lucia en pepparkaksgumma och en pepparkasgubbe. Bildbevis kommer senare idag.
Sen åkte vi vidare till MagnMac och där vi sövde småtjejerna och sen åt vi en god middag och hade jättretrevliga samtal om barn, uppfostran och om rellovärlden. Alltid lika trevligt att prata med er.
Igår bjöd mamma på julbord på Glashuset i Gurraberg. Det var väldigt gott och trevligt våra fina fina barn var superduktiga och ibland kändes det nästan som om vi inte hade dem med. Otroligt men sant. Nu är våra julkort klara och de blev superbra. Kommer också bildbevis här så småning om. Tack Jempa!!!
Ha en härlig måndag