tisdag 23 december 2008

Jul i vårt hus 23/12

Dan före dopparedan ser vår gran ut så här. Bella har faktiskt hållit sig ifrån den, helt otroligt. Har jobbat två dagar och längtar efter fem dagar ledigt. Gå upp får man ju göra ändå när man har en liten skrutta. Men att inte gå till jobbet ska bli underbart. Julen firas med familjen och det ska bli mysigt men N du vet att du fattas oss.... och det så otroligt mycket. Ring mycket är du snäll!!

God Jul på er kära läsare!!

måndag 22 december 2008

Ohhh my GADD 23/12


Igår fick jag en lite tidig julklapp av min älskade vackra, fina, duktiga, fantastiska och underbara dotter. Hon hade ordnat så att vi stod på gästlistan till Eric Gadd igår på Berns och jag som var helt övertygad om att jag inte skulle få se honom mer i år. Men se det fick jag ..... åhh vad jag är glad för det. Jag fick känna mig som en partyprinsessa för första gången på väldigt länge. Extra kul är det ju att få vara det med sin snygga dotter. Fast innan det så kom Buschen och Donnan och det var julig och mysig kvällsmat med många många julinslag. Sen fixade jag och N oss och jag hann till och med platta håret igen. ( Börjar lära mig en teknik så jag har kommit ner i 15-20 minuter istället för 1½ timma som det tog första gången N gjorde det på mig. Ni som känner mig vet ju att mitt lockiga hår har ett eget liv. )

Till slut kom vi iväg i all fall och vi kom alldeles lagom. Så vi kunde stå längst fram, men i och för sig stå och vänta på att han skulle börja i 45 minuter. Men så kom han igång och wow jag är kär varje gång jag ser honom. Hela bandet var där.... eller nja. Jag saknade verkligen Jeppe Körsbär, men å andra sidan så var det ju bara du för mig igår då Eric. Tack för en fantastisk konsert som vanligt!!

Sen hem och då klädde vi granen jag, N och M. Så det blev grymt sent igår men det var det verkligen värt. Det här med granen var en hit. Vi som alltid brukar bråka och åka till minst tre fyra ställen. Igår gick vi till ett ställe och vi valde den andra granen vi tittade på. den hade lite många toppar men det är en fin disneygran som vi är otroligt nöjda med och det luktar gran.

Igår gjorde även min älskade man ett röj och julstädade och jag fixade lite med tvätten. Tyvärr inte så mycket som jag hade hoppats på att hinna för min mage satte stopp för mig. Men det finns två dagar kvar som jag hinner allt jag vill på.

Måste även berätta att i lördags så träffade vi i föräldragruppen hemma hos Tims familj. Det var glöggfika och hur trevligt som helst. Vi var nästan alla förutom Rebeccas pappa som var tvungen att jobba. De bytte julklappar och Bella fick ett superfint pussel som var som en elefant. Det går verkligen hem för hon springer med bitarna i handen hela tiden och hon gömmer även de på de mest konstiga ställen.

Idag är jag på nya jobbet och det är lite rörigt men spännande. Har fått bra plats men jag saknar dagsljuset som jag hade innan. Nu sitter jag längst bort från fönstren men det funkar bra ändå. Nu är det snart lunch och jag längtar efter mat och att N ska komma och säga hej då till mig här på jobbet. Ska även få svärföräldrarnas kamera som ska lämnas till Johan så att han tar den till Småland. Själva ska vi ju stanna i storstaden och det ska bli så skönt. Det blir kanske inte en så lugn jul som man hoppas på men jag tror den blir perfekt ändå.

Och just det Donnan du är så himla gullig, du med Buschen men du donnan hade ju köpt så gulliga saker till Bella TACK !!! Och nu har jag bestämt mig. Det blir FB så det så!!!