lördag 9 augusti 2008

9/8 Först solsken sen regn

Och sen uppehåll igen. Min kära man befallde min att komma ut på balkongen och det var tur för jag höll på att bli deppig satt och grät över en fest som jag inte fick för längesen. Då vände det helt, jag solade och kände mig genast mycket bättre och allt blev lite lättare och ljusare

fredag 8 augusti 2008

8/8 080808 jag är inte 08:a

Usch fy skrutt vilket väder..... som tur var lyckades jag med att söva om lillan idag. Hon sov till nio idag jiiiipiiiii. Sen fick jag sova lite till tack love! Sen frukost och lite trix och fix inför födelsedagarna. N stressar iväg till Atrium idag och jag och M ska åka och byta paraplyvagnen..... den drar åt ett speciellt håll hela tiden nämligen. Dessvärre har N med sig nyckeln till garaget, men vi har tur och få låna ett av grannarna. Sen iväg och det gick bra att byta vagenen, och sen Maxi. Hem och ikväll blir det trerätters med M när Isabelle har somnat. På eftermiddagen när M var ute med Harry ringde Cathrine och sa att i söndags den 3 augusti kom Hjalmar..... åhhhhhh. Han vägde 3550g och var 52 cm lång. Grattis till er kära vänner. Nu har ni en ny medle i er familj. Sen har M och jag spelat kort och jag förlorar så stort på enköpingsdunka ... morr morr. Idag är det ju Stockholmarnas stora dag och det är massor med jipppon i stan och jag skulle kanske velat åka in men nej.... det blev inget av och vädret var ju inte kul ändå. Så jag är inte en riktig 08:a och det gör ingentingen. Jag är en argentinsk smålänning SÅ DET SÅ. Ska väl titta på lite av invigningen på OS men sport tycker jag är ju så där så vi får väl se hur länge jag orkar. Måste också berätta att i natt drömde jag väldens konstigaste dröm. Den var om en klasskompis som var värsta buskillen i 1-3:an. Hur kom han in i drömmen och varför. Har inte tänkt på honom på flera flera år... hur konstigt som helst.

Ja ja .... imorgon är det dan före dan... som i år känns ännu konstigare än någonsin efter mötet med Gunnel. Måste säga att jag inte riktigt vet alls om min identitet längre. Jag fyller ju egentligen inte år den 10..... när fyller jag och så. Uj nu blev det ju djupt men det är så jag känner en mörk dag som denna.

7/8 Lasse fyller år

GRATTIS svärfar!
Igår kväll när M var ute med hunden hände det mest konstiga i alla fall här på våran lilla gård. Det var två polisbilar men 4 poliser. M åker för att hämta N och när de är på väg in i garaget så ringer jag och säger att det står en stor svart suv på innergården. Det är 4 poliser till som klär på sig skyddsvästar, mörkerglasögn och hjälmar och tar fram sköldar. När M och N väl kommer in så är det som att vara med i en Beckfilm eller likande. Fast jag måste säga att poliserna är mycket lugnare och det känns väldigt tryggt måste jag säga. De skulle hämta in en kille som troligtvis har stängt in sig vapen. Det känns däremot inte tryggt alls. Hur som helst allt tog ganska lång tid och när det väl hände något gick det fort, läskigast var nog när de fyra gick i porten och alla poliser säkrade sina vapen... då måste jag erkänna att mina knän skakade. Jag sov otroligt dåligt efter det och det var många drömmar som handlade om poliser. Dagen har varit bra, vi var hos MoM och vi planerar födelsedagar. Vi stannade på kvällsmat och goare ungar än våra får man ju leta efter. Hemma sen blev det lite tv för ovanlighetens skull. Jag hämtade N och vi svängde förbi Max och jag måste erkänna att jag gillar sjöstaden mycket. Där skulle jag gärna vilja bo. Fast annars har jag hittat ett hus här i närheten som är för dyrt men som man bara skulle kunna flytta in i och leva sitt liv. Jag får väl spela på lotto eller något så jag kan köpa hus.

onsdag 6 augusti 2008

6/8 Har träffat min smugglare

Eller nja så drastiskt är det inte. Fast jag har idag träffat för första gången på säkert 34 år, den snälla damen Gunnel som tog med mig till Sverige. Hon tog 3 barn i 6-7 månader och sin egen son på 1 och 1 halvt år på en 17-19 timmars flygning. WOW..... Det var roligt att höra om Argentina. Jag vill åka dit, men vill nog inte åka till den stad jag är född i. Inte för att jag har minnen eller så utan nej det skulle nog kännas för konstigt. Vi träffades ju i Täby och fikade i centrumet och där sa vi också hej till Anneli som egentligen hade semester men som idag var inne en kortis på jobbet. Sen åkte vi hem och åt slavmat men uj vad jag är svag för MAX just nu. Sen har jag tittat lite på Anne på Grönkulla och jag trodde att jag skulle ha växt ifrån det. Men nej det har jag inte, tycker fortfarande att det är otroligt romantiskt. Hopplösa Kicki, N jobbar ikväll med och vi slappar framför tvn. Har nästan känt lite höstdepp idag och det vill jag inte göra redan..... morr. Har inte fått ordning på datorn ännu, vad det gäller bilder. Måste få det att funka snart så jag kan lägga in bilder här. Idag var Bella så snygg. Syrran hade klätt henne i den nya bruna t-shirten med molnen på och de vita shortsen. Till det hade hon sin chalett och vita knästrumpor med de rosa nya Conversen....... hon var såååå söt. Jag önskar att ni kunde få se en bild. Hur som helst är hon det sötaste i storlek 20 i skor. Vi hörs imorgon!

tisdag 5 augusti 2008

5/8 BVC och mera regn

Morr vad det regnar. Men efter regn kommer solsken..... NÄR? frågar jag bara.
Idag har vi varit på BVC och Isabelle väger nu 8940 g och är 73 cm lång......wow... hon har vuxit 2,5 cm på en månad. Det är så coolt. Vår lilla tjej är inte så liten längre. Hon är bäst men inte minst. Idag har hon klättrat upp i sin paraplyvagn alldeles själv. Jag blir tokig på henne, jag vågar inte lämna henne någonstans själv någongång. Jag fattar faktiskt inte riktigt hur hon kom upp men hon är ju en klätterapa så det är bara att se till så man vet var man har henne. Frågar man henne var lampan är så tittar hon upp i taket och säger efter en stund med stor mun ...... "aaampaa". Hur gulligt som helst. Ja, jag är så stolt över att få vara mamma till två så fina tjejer. Tänk de är mina och är jag inte världen lyckligaste så säg. Kära läsare..... jag har ju förstått att ni är några i alla fall.
Jag skulle bli så glad över om ni kommenterade något någon gång
.
Kanske en gång i alla fall. Skulle ju vara kul och veta vem ni är. Nu ska jag i alla fall snart krypa ner och läsa lite för snart vill väl N bli hämtad på jobbet.

4/8 Skitväder

Har som ni ser inte uppdaterat bloggen helt men ska försöka göra det en vacker dag. Idag är det ingen vacker dag. Det har regnat och blåst att man blir tokig. Usch... det har bara gått någon dag men jag längtar redan efter solen att jag håller på att bli knäpp. Idag har vi inte gjort någonting mer än att dammsuga här hemma, hunden drar in hur mycket sand som helst i pälsen när det regnar och det gillar inte jag ... morr! N har haft en tjejdag på stan och hittat en fin fin klänning på Zara, blir det den eller blir det den andra... hur som helt blir hon finast på både fest och cocktialparty. När de hade kämpat med shoppingen kom de hit. Sen kom JoH också och vi åt god god paj och till efterrätt en variant på marängsviss. Gott!!

söndag 3 augusti 2008

3/8 Bella 10 månader



Tänk vad tiden går fort, kan inte fatta att hon idag är 10 månader. Kan ju minnas som igår när vi var på förlossningen. Nu sitter hon i alla fall framför oss och bubblar hon jollrar mycket och klättrar även super mycket. Hon är så himla himla fin, hon har fått klänningen och leksakerna idag. Daniel har idag varit hos oss idag och spelat kort. Även lilla familjen kom och fikade hos oss eftersom det började regna.