fredag 13 juni 2008

13/6 M hemma

Är fortfarande inte helt bra i magen, M och Bella gick med L och Filip till info hos tandläkaren. Det hade varit en tant är som var så vinögd att M inte visste när hon pratade med honom. Sen kom de hem och vi bara slöade. Sen åkte vi till värmdö för att vara lite barnvakter till Olivia till M kom hem. Vi stannade även på kvällen och kollade lite fotboll.

12/6 Sjukdom och sjuk

Idag har jag varit darrig hela morgonen, och efter halva frukosten fick jag besked av min läkare att jag har Giftstruma. Jaha... nu ska jag knapra piller i 18 månader minst. MORR!!! Det är bara att lyda jag vill ju bli frisk. Sen gjorde Bella och jag ingenting. Jag kände mig inte alls bra så jag rinde hem M för jag orkar inte ta hand om Bella helt. Som tur är kan han komma hem och när han har varit hemma en stund så då mår jag så illa att jag måste...... bläää det är verkligen det värsta jag vet. Men efteråt så mår jag lite lite bättre. Men jag har inte ätit något på hela dagen och får inte behålla den lilla vätska som jag försöker få i mig. Försöker äta några kex, äter även en piggelin för att få i mig lite socker. Men nej..... nu vill jag bara bli frisk. M och jag kollar på fotbollen och han äter världens godaste mackor. Nu är jag sååå hungrig men vågar inte äta något. Jag längtar efter en macka nu, men förhoppningsvis blir det en god en i morgon.

11/6 Tävling

Idag har M tävlat och vi har faktiskt inget gjort något mer än att hålla tummarn för honom. Vi har bara degat här hemma och inte blev det någon date med Anna och Elliot pga sjukdom morr. Men så kan det vara. Hoppas vi får se dom snart.

10/6 BVC och Rosé

Idag har vi gått till BVC med Filip och Linda. De skulle också dit samma tid. Bella väger nu 8260 g och är 69 cm lång. Hon kämpar på och växer bra. Hon håller sin kruva som en riktig svenssonbaby. Sen gick jag till vc där jag fick kortisonspruta i handen. Uj det gjorde skitont, morr vad jag hatar sprutor. Vi handlade på Foodmarket tillsamman inför kvällen och de hade allt jag behövde. Sen gick vi långa vägen hem, skönt med frisk luft. Sen orkade jag ingenting med min hand, Bella var gullig och lekte snällt på golvet och jag bar henne så lite som möjligt. När M kom hem åkte vi till Ann, Nicklas och Edwin. Men dumt nog hade jag glömt både köttet och skumpan. M åkte för att hämta det, jag förberedde förrätten Sen drack vi rosé med. Uj vilket gott vin. När M kom till baka började vi grilla och skumpan öppnades vi skålade för att vi hade slutat amma och vi som firade var Anna, Marianne, Linda och jag. Efter maten gick pojkarna med Harry och vi försökte söva vårra goa barn. Vi åt Mariannes goda efterrätt, mer vin och det var en fantastisk kväll. Det blev ganska sent och vi skjutsade Linda och Filip hem.

måndag 9 juni 2008

9/6 Promenad och lek








Idag har vi först gått en långpromenad och hämtat vin på systemet som M beställt åt oss. Det ska användas på lördag då vi firar att vi har varit gifta i fem år. Häftigt va!!! Det tycker i alla fall jag är så coolt. Vi gick med Filip och hans mamma, vi gick långa vägen hem och det var faktiskt inte alls för varmt utan bara skönt med frisk luft. Sen åkte vi vidare till värmdö. Där Bellan åt och sen åkte M för att hämta Olivia. Jag hade Alice och Bella och det gick hur bra som helst idag. Sen lekte vi en stund på deras framsida och sen gick vi till lekparken där Isabelle för första gången gungade och oboj hon gillade det mycket. Sanden var hon mer tveksam till. Nu grillar M och jag och det ska bli skönt att komma i säng i tid. Jag saknar N så det gör ont och jag hoppas verkligen att Emy och hon har det bra i Spanien.
De måste hålla sams och var snälla mot varandra och ha roligt.
Tjejer jag hoppas ni läser detta för det viktigaste är att ni har ROLIGT!!!!!

söndag 8 juni 2008

8/6 Städ och fix

Idag har vi städat och fixat lite, jag har ont i kroppen idag och somnade med Bella efter frukost. Det var skönt, M fixar inför hans tävling på onsdag Sen åt vi lunch och åkte till Mölnvik. Där det köptes barnmat och barnkläder.... till goa goa Bella. Fast idag har hon varit lite "bakis" alltså lite kinkig. Men när vi åkte till M&M så blev hon på bättre humör tills hon fick lite smällar av sin kusin då var det tråkigt igen. Men M och M gick med hunden och Alice stannade Mag och jag med Bella och Olivia. Vi hade mysigt och åt laxpasta till kvällen, vi åt även jordgubbar och glass som nu är ett måste. Sen åkte vi hem, och nu sitter jag här och skriver igen hela veckan och hinner inte lägga upp några bilder. De kommer imorgon jag lovar. Sen ska jag bli bättre på att fota och bättre på att blogga. Tjo hopp och sov gott alla goa och glada.

7/6 Alice dop



Åhhhh vilken trevlig dag. Vädret var kanon och alla var så fina. Maten god och tårtan var såååå god. Trevligt att täffa släkt och vänner. Elsa var så duktig och hjälpte till undergudstjänsten och läste ur bibeln. Det var så fint så. Tyvärr tyckte inte lilla goa Alice om vatten så hon skrek lite. Men efter ett tag somande hon gott. Dagen slutade sen med att vi åkte hem gav lilla Isabelle lite mer mat och sen sov hon gott. Vi tittade på film och åt supergod mat som M givetvis hade gjort. Vi såg "Försoningen" och av mig får den 2+ och av M 3. Den var så himla långsam, jag tror att det var det jag retade mig på.

6/6 Sveriges nationaldag






Har vi tillbringat med M&M + barn. Vi åt frukost ihop och då upptäckte Mac en ny tand på Isabelle så nu har hon faktiskt fyra.... fast bara där nere. Sen åkte M och Mag för att handla jag och Mac och jag underhöll tjejerna i sandlådan. Det var inte så svårt för både Bella och Alice somnade. Men det är varmt så man måste dricka vatten hela tiden. Sen när de kom tillbaka fikade vi och sen lagades det mat i stora lass. Vi åt även en sen lunch och senåkte de hem. Jag och M bestämde oss för att nu fira nationaldagen lite och bokade bord på Telegraf. Gissa om vi blev nervösa då de sa att det var premiär. Vi vet ju hur det var förra året... total katastrof. Men i år blev vi glatt överraskade. Det var superbra och Bella skötte sig utmärkt hon fick gröt och var nöjd. Jag och M åt entrecote. Det var gott men kanske lite för dyrt. Efterrätterna var typiskt kockar att göra. En choklad och en smultron. När vi satt där på piren såg vi både skeppet Göteborg och Stockholm. Uj vad fina och ståtliga de var. Sen åkte vi förbi J&H och busade lite tutade och så. Sen hem och sova.

5/6 Nattis åker




Idag har vi bland annat skjutsat N till flyget. Idag åkte E och hon till Malmö för att sova hos Sam och sedan tidigt tidigt imorgon åka med buss till Spanien. De ska vara borta i 17 dagar och jag hoppas verkligen att det får det underbart. Det var givetvis sorgligt som alltid att skjutsa iväg henne men vi fick trösta oss en stund på forum. Vi åkte en sväng till M&M där vi grillade och hade en skön kväll.

4/6 Studenten



Hipp hipp hurra idag har Daniel tagit studenten. GRATTIS!!!!!
Tänk att vi fick vara med. Det var jättekul på både utspring och mottagning. Hela Daniels familj och släkt är jättehärliga människor. Vi fick ju även träffa Wilmer som är en snabbkille. Wow, han har krypit sen i maj och är född den 20 oktober. Bella är snart där, hon är också snabb nu. Nu kryper hon riktigt fort fast hon kryper på " tre ben".

3/6 Picnic & 8-månadersfest


Isabelle 8 månader





Idag har vi varit på klapp och klangs avslutning i kummelnäs kappel. Vi åt tårta och bullar. Vi fick även träffa Filips pappa. Nu förstår vi ännu mer att han är lik sin pappa. Sen gick vi till Sågsjön och hade picnic. Det var Rebecca, Filip, Tim, Edvin och Bella och givetvis deras mammor. Vi hade en helt underbar eftermiddag. Barnen sov åt, och vi bytte även några små blöjor. Vi pratade och solade och hade det helt fantastiskt. Tänk att det är precis åtta månader sen vår lilla prinsessa föddes. Hon är så fantastiskt söt och bäst på alla sätt och vis.

2/6 Röntgen och presenter


Jag har nu röntgas och haft radioaktivt ämne i kroppen. Sen fick jag ligga under en gammakamera. Tur att man inte har cellskräck för det var litet. Sen åkte vi hem och fikade. Jag har även lagat mat idag. I och för sig bara en omelett, men min syster tyckte att den var god. Sen åkte N och jag till Sickla handlade studentpresenter. Vi hittade en massa fina saker.

1/6 Bara sol, familj och grill






Dagen spenderar jag med familjen och det är fortfarande stålande väder. Vi har åt lunch med hela lilla familjen L och min mamma och syster A. N kom också dit efter att hon sovit över hos E på Munsö. Det hade visst varit fest. Sen åkte vi vidare och grillade men "Donnan & Buschen" det var en helt fantastisk kväll.