lördag 8 mars 2008

8/3 Stan och Mello

Idag har jag varit själv på stan för att hitta tyg och mönster till dopklänningen. Men nähä.... jag fick med mig fel bankkort så jag kunde inte köpa någonting. Det blev fönstershopping för hela slanten. Tyvärr så var jag nästan kallsvettig hela tiden. Jag mår fortfarnade inte riktigt bra, sen var det förstås inte så kul att inte kunna köpa någonting. Här hemma har jag nu filmat lilla Loppan så ni får se att hon faktiskt kan sitta lite. Ikväll blir det mello och kanske lite god mat tillsammans med lilla familjen L.

7/3 VC och kusinerna

Idag har jag varit med Lilla Loppan på vårdcentralen och hon fick lite medicin. Som tur var så lät allt normalt men för att hon ska få slippa kämpa så med slemmet fick hon lite medicin. Vi var sen hos kusinerna. Åhhh det var så trevligt att träffa dem igen. Oliven mådde prima och likaså lilla Alice som numera har en gosig vällingsäck och goa goa kinder. Bella prövade att sitta på deras fårskinn och nu sitter hon riktigt stabilt i alla fall i 5 sekunder. Det är ju hur bra som helst. Nattis firar Emy idag som fyller 18 År STORT GRATTIS till dig från oss. Vi grattar även dig JOHAN som blir lite äldre än 18. GRATTIS!! På kvällen sen såg vi så ska det låta.... men morr vad jag inte kan med Amy Dimond..... däremot gillar jag Fredrik Svan. Sen skulle vi se en kinesisk film men då somnade jag så därför kan jag inte ge något betyg på den. Men betyget på Elisabeth The golden age blir 3 varken mer eller mindre, men kostymerna får 4 + de är fantastiska.

6/3 Fortfarande sjuka


Som tur är M hemma och pysslar om oss.

onsdag 5 mars 2008

5/3 Grattis Alice 1-månad!

Först och främst GRATTIS Alice du är en månad idag och det är sååå häftigt att tiden går så fort. Igår var Isabelle 5 månader kan inte fatta att de redan har varit hos oss många dagar redan. Åhh vad vi saknar er värmdöbor. Här är vi och där är ni..... och inte kan vi träffas för vi är så sjuka. Bläää fy för att vara sjuk. Nu vill vi bara bli friska så att vi kan få gå ut och träffa lite människor och ha roligt igen. Nu blir det i alla fall en liten film som M har fixat till mig. Det blir Elisabeth - The golden age. Jag älskar kostymfilmer så det ska bli mysigt. Ska betygsätta den sen åt er som kanske vill se den. Förrsten tack M för att du står ut med oss. Love you!!

4/3 SJUKA MORR!!

Inatt har jag haft feberfrossa och sovit med trumporna på . Jag har 39,5 konstigt nog så fixar jag Bella själv.... eller nja, i alla fall till lunch. Sen kom M hem och det var skönt. Så nu är jag sjuk och M tar hela markservicen och Isabelle. Konstigt att inte hela tiden ta hand om henne. Sjuk är inte kul att vara.

3/3 5-Månader och mera sjuka


Idag fyller Isabelle 5 månader. Det firar hon med att vara sjuk. hon är tapper och kämpar på trots hosta och snor. Jag hinner mycket då hon sover nästan hela dagen. Jag hinner rensa kylskåpet, diska två diskar och tre tvättmaskiner. Samt plick och plock. Det var skönt att hinna så mycket. N hade sin första dag på praktiken och det var givetvis spännande och bra. På kvällen åkte jag och mina två tjejer till Sickla för att köpa mer näsdroppar. Då provade jag den berömda kappan igen. Tur att jag gjorde det, för den här gången var den inte så fin som jag minns den. Kanske blir den som jag har provat på Lindex istället. Jag hade tänkt att laga spagetti och köttfärssås ikväll. Men när vi var i Sickla så kände jag hur trött jag blev. Därför slarvade jag och N och köpte Mcmat.... morr!

2/3 Feber igen




Sovmorgon fick jag eftersom Isabelle har varit vaken mycket inatt. Hon har hög feber och jag blir superorolig. Nu verkar det som om det inte bara är tänderna. Själv har jag även fått ont i halsen igen. MORR!! Vi äter lunch hos L & K och sen åker vi hem till Stockholm. Vi var bara tvungna att stanna till på Rosenlund så N fick sin kebabtallrik.... hon är sötast. Men jag förstår henne. Jag fick smaka lite och ja, det är löjligt gott ibland. det går bra att köra hela vägen hem trots att jag kände mig riktigt risig på förmiddagen. Vi kör nonstop då lilla Bella sov. Det var riktigt skönt att komma hem. Jag kollar Loppans feber och hon har 39,7 och då ringer vi Sjukvårdsupplysningen och de säger att det går en influensa med hög feber, hosta och ont i halsen och det kan hålla på i 5-6 dagar. Bra då vet man vad det är men känns ändå inte bra. Hon får alvedon och näsdroppar.

1/3 Bröllop och mer sjuk

Malin och Jesper gifte sig och de var hur vackra som helst. Grattis till er Malin och Jesper!! Ett fint bröllop där min syster sjung som en gudinna. Wow.... hon sjunger vackrast av alla jag vet. Tyvärr var vädret hur ruttet som helst. Kallt och regn, men det betyder ju rikedom att få regn i brudkronan. Förresten så spelar ju vädret mindre roll, huvudsaken är ju att man har roligt och det har man ju när man får stå i centrum. På kvällen hos Lasse & Kerstin fick vi mycket god fisk , tur att N fotograferade på bröllopet.

29/2 Resdag

Stockholm-Jönköping hem till Isabelles farmor och farfar. Där får man alltid god mat och trevligt sällskap. Vi hann fixa till N:s byxor och så ska det låta. en bra dag med fint väder.