torsdag 11 september 2008

Jag ger upp.....

Hinner och vill inte sitta framför datorn så mycket. Det har hänt så mycket kul sen sist som att jag har fyllt år och mamma har fyllt år och även Mag samma dag som J&H gifte sig. De var så vackra. Vi hade helgen innan haft N:s 18 års fest som var ett cocktailparty som var lyckat. Käre J var bartender och alla var så fina. Dagen efter var den stora överraskningsfesten åt mamma, tänk att nästan alla släktingar var på plats. Vi var lite över 40 personer, det var en superlyckad fest. Åhhh mamma det var du värd. Det var så roligt att få se och prata med alla härliga släktingar. Så på den söndagen så fick vi tårta av M:s släkt och tack och lov för det. Det var så välbehövt att inte göra mer den helgen. Sen har Klapp och klang dragit igång och vi har varit mycket på Saltsjöbus både med mammagruppen och med kusinerna. Där emellan har Bella varit sjuk och kämpat med mat och jag har terroriserat Sjukvårdsupplysningen. Vilken tur att de finns.

Igår var vi på barnvagnsbio för första gången sen i våras och vi såg MAMMA MIA...... och mamma mia var bra den var den får 5 av mig. Det var ett enda stort lyckopiller. Vi var Mag & Alice, Johann & Milo, Linda & Filip och jag & Bella. Sen var även Lindas kompis och kompis mamma där. Åhhh det här ska jag sent glömma en regnig ruggig höstdag så bara blev man varm i hela kroppen och kunde glömma allt hemskt och grått. Idag har vi inte gjort så mycket alls för vi har ingen vagn. Paraplyvagnen har jag tagig sönder ett hjul på och det är punka på Kronan. Men det hoppas jag på att min älskade man kan laga idag. Vi har dock fixat lite shopping som innebar Maxi och Apoteket och inget annat glamoröst Har nu fixat i ordning alla inbjudningskorten till det kommande 1-års kalaset. Så snart kommer det till speciellt utvalda i en brevlåda nära er. Har idag träffat Sandra och Nappe som var här och lånade kläder och sängkläder till deras bebis som ska komma i början på oktober. Skulle nästan vara roligt om de föddes på samma dag fast ett år mellan.

Tyvärr måste jag berätta en sorglig nyhet. Och det är att vår kära goa fina hund Harry är sjuk. Vi vet inte vad som är fel mer än att han har fått cystor på bakbenen och att det är därför alla körtlar på hans kropp har växt och han har blivit svullen över hela ansiktet. Vi ska få besked av veterinären antingen imorgon eller på måndag. Så håll tummarna allihop att han snart blir frisk igen.

Ja, det var lite från mig igen.... och nu ska det bli bättre men jag vill spendera så mycket tid jag bara kan med Bella innan jag ska börja jobba. Och kort ja det kommer.