onsdag 12 mars 2008

12/3 Isabelle sitter själv


Även idag har vi varit hos kusinerna hela dagen. Vi fikar, äter, matar, ammar, byter blöjor och leker. Idag har vi också sjungit mycket med tjejerna. Det är så mysigt och även mormor kom en sväng. Då fick Isabelle visa upp att hon faktiskt sitter helt själv nu. Det är så häftigt, inte vara 10-15 sekunder utan långa långa stunder och hon rätar till och med upp sig när ansiktet närmar sig golvet. Åt sidorna har hon ganska bra koll. Det är när hon kastar sig bakåt som det blir lite värre. Mormor hade med sig goda, goda semlor och jag som trodde att jag hade ätit min sista semla för i år men nähä.... som tur är var jag tvungen att gå med hunden eftersom både M och N jobbar sent. :-( Det har i alla fall gått väldigt bra och jag är så stolt att vi kom ut i regnet och var ute en lång sväng för att var mig. sen har Loppan fått sin gröt som hon älskar. Sen somnar hon gott och förhoppningsvis får vi en natt som vi hade igår. Den innebär att hon sover från 20:00 till ca: 01:30 - 02:00. Då stoppar jag in nappen och sen likadant vid ca:04:00. Sen får hon mat vid ca 06:00. De nätterna är helt OK. Och är de hostfria är de ännu bättre. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen ska jag se Grey's och då är det skönt att vara själv.

11/3 Hos kusinerna











Hela tisdagen var vi hos kusinerna, jag känner att krafterna inte är fullt tillbaka men kämpar på. Hos M och tjejerna har jag blivit ompysslad och fått både frukost, lunch och fika. Isabelle fick och så sin första majskrok och hon gillade den väldigt mycket. Vi var ute en kort sväng men det blåste och var väldigt kallt därför blev det en innedag. Idag har också lilla Loppan blivit sövd för första gången av sin pappa och det gick hur bra som helst. Men blir så stolt över dem båda. N och Emy har fotat läppar idag och jag skulle vilja se hur bilderna blev. Loppan har börjat tykännas lite för första gången idag. Stackar Emy!

10/3 Mammaträff




Måndag var ingen bra dag... Loppan strejkade helt enkelt. Vi kom nästan för sent till mammagruppen och någon massage hann vi inte med. Men med på bilderna finns Tova och hennes dotter Rebecca, Lotta och Saga. På den andra bilden finns Anna och hennes son Edvin som inte syns så bra mer än sprattlande ben. Sen är det Marianne och hennes son Tim. Sen var även Linda med sonen Filip där och Sara med yngsta killen Eric. Och givetvis visade Bella upp sina färdigeter som att sitta. Hon slår inte Edvin som älskar att gå om kring när man håller honom i händerna. Vi var och fikade en sväng i OC efter vi hade varit hon Lena, nästan alla mammor och barn följde med. Sen hem och träffade N en kortis. Då hon skulle sova hos Emy, då passade m och jag på att äta fisk. Bra va !!!

söndag 9 mars 2008

9/3 Mönster och jacka

Min älskade M fixade brunch, härligt med äggröra bacon och färska croissanter. N fick sova eftersom hon gick och la sig sent igår. Loppan är inte riktigt sig själv idag, hon är lite grinig. Som tur är har M tagit henne mest hela tiden idag. Jag och N var i Sickla igen och idag hittade jag mönster till dopklänningen. Skönt!! Nu ska jag bara sy den med ?!?!?! Hur nu det ska gå till.... och hur jag ska få till applikationen det är ett mysterium i sig. Vi var även en kort sväng på Forum, mötte familjen L och lilla O är bäst som går fram till alla små barn och ställer sig en centimeter framför ansiktet på dem, men säger ingenting utan bara tittar. N köpte där sin drömjacka och hon är verkligen fin i den. Grattis till dig gumman, själv ska jag nog satsa på Lindex. Tror jag? Här hemma har vi sen ätit söndagsmiddag och till efterrätt blev det glass, grädde , bananer, maränger och kolasås..... JAA marängsviss mums!! Vi mår bättre men inte helt utan Loppan och jag hostar lite fortfarande och det är inte så kul alls. Men nu hoppas jag verkligen att vi blir friska så att vi kan börja ta tag i våra promenader och givetvis dopklänningen.