onsdag 21 maj 2008

21/5 Ont nu

Morr... idag har jag riktigt ont. Lederna värker och huvudet likaså. Hjärtklappning och darr är skitjobbigt rent ut sagt. Men Isabelle har varit så go idag att det är inte så jobbigt att vara själv här hemma. Har hunnit tvätta, baka och handla trots allt. Vi skulle åkt iväg och lyssnat på Elsa ikväll. Men min kropp höll inte för det, så det blev mys hemma i soffan istället. Förresten så ställer sig Bella upp idag mot soffan. Uj nu går det undan, men det hur roligt som helst. Fast jag önskar att jag hade orkat mer. Hon är i alla fall världens goaste lillas skrutta. Vår goa skrutta, vi är alla tre lika kära i henne. Och vem kan motstå den charm hon har. Jag har fått en av mina morsdagpresenter idag. Jiiipii... jag får kläder. Det är inte fel läntar efter att ha lite roliga kläder nu när jag faktiskt väger lite mindre. Det är ju för en gång skull kul att prova kläder. Vi får se vad det blir, kanske en skjorta, jeans och en tunika är ju ett måste. Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite.... det är verkligen något som jag uppskattar just nu. Och imorgon hoppas vi på fint väder.

20/5 Exotiska staden

Idag har syster och jag varit i stan. Skulle träffat båda systrarna men den en blev sjuk. Så M och jag åkte med bussen in till stan. Tänk att man är så sällan i stan att det blir exotiskt.... hi hi. Hur som helst så var det superkul, vi var på Zara och lunchade på Tures i Gallerian där vi hann med både PO.P, Benetton och Kappahl. Vi trodde att Bellas mössa hade blivit stulen på gatan. Då lilla fröken bara kastade av sig den..... jag köpte en ny röd och vitrandig. Den andra mössan var ju 10krs mössan så det gjorde ju ingenting. Men när jag kollade i varukorgen på vagnen var den där. Så nu har hon en ny mössa i alla fall. Sen åkte vi hem och M åkte för att hämta Lilla O på dagis och jag hyrde film..... uj den var dålig. Tänker inte ens tala om vad den heter för det är pinsamt att ha sett den. När M och N kom hem tog de hand om Bella. Jag mår faktiskt riktigt kasst nu.... morr. Somnade en stund i soffan och sen var det mat. Efter det piggnade jag till och orkade titta på hela semifinalen till Melodifestivalen. Det är alltid lika kul att sitta och förfasa sig över alla knasiga kläder, sånger och personer (individer med tanke på kalkonen igår). Vi får väl se hur det går för Pirelli, jag får se om jag orkar se stora finalen. Kanske så ska jag bokjkotta det helt. Men nej, det är nog för svårt.


19/5 Måndag och sol

Idag har vi hunnit med både promenad med Linda & Filip. Sen åkte vi till kusinerna där vi åt slarvmat (köpemat) och hämtade Olivia på dagis. Det var väldigt roligt att få se hur hon har det på dagarna. Vi var hos vår kära bilmekaniker och han ska få kolla bilen någon gång så att allt har blivit bra efter det var hos farbror doktorn i Mjölby. Hemma sen myste Bella och jag. Storasyster N filmade oss och jag ska försöka lägga upp en liten film här.

söndag 18 maj 2008

18/5 Dopfest





Härlig frukost, nästan tillsammans allihop. N kom bara lite senare, hon jobbar idag och kan inte följa med till kyrkan där det är fest för Isabelle idag. Hon och alla andra som är döpta i Sjöstads Kapellet är välkomen på gudtjänst och tårta. Det var jättefint och roligt att vara med på det. Vi sjöng massa barnsånger och så sjung vi Den blomster tid nu kommer och oj vad man längtar efter få vara med på en skolavslutning och få känna den rätta känslan iför ett sommarlov. Dopfesten höll inte på så länge så vi hann med att hälsa på ute på värmdö också. Där vi både fikade och åt mat. Supertrevligt !!! Isabelle visade upp sina konster... alltså att kräla sig framåt. Måste bara berätta att i förmiddags fick jag ett kort i mobilen och där var Stefan Liv..... ha ha... gissa om jag blev glad. Det stod - Stefan Liv hälsar till Kicki Tur att man har sin kontakter. När vi sen kom hem i kväll fick lillskruttan gröt och pappa nattade henne ikväll och det gick riktigt bra. Tänk att det är en hel vecka sen som jag ammade henne sist. Det är verkligen konstigt men samtidigt väldigt, väldigt skönt. När det var lugnt och skönt ikväll passade M och jag på att se en film. det var längesen vi hyrde och ikväll blev det Gulkompassen. Av mig får den 3+ och av M får den 3++, alltså nästan en 4 av M. Nu väntar vi bara på att få hämta N så att vi alla kan få krypa till kojs för att möta en ny vecka med nya krafter, nya härliga dagar och givetvis hoppas vi på väder så att vi kan vara ute. Alltså allt annat än regn, snö och drivis.

17/5 Städdag




Daniel sov över hos oss och N och han tog hand om Bella på morgonen så M och jag fick lite sovmorgon. Härligt! Sen hade de också fixat frukost till oss. Så vi fick energi att städa och fixa hela dagen, för idag var det minsann inget fint väder och då passar det bra med städning. M städade jag tvättade som vanligt. Strök gjorde jag med, härligt äntligen är strykhögen borta nu ska jag se till att den inte blir så stor igen. N och D spelade på Internet hela förmiddagen och sen satte N igång att plugga. Så hon pluggade jag handlade och M gick med hunden. Bella var med mig på Maxi, men hon sov hela tiden. Skönt för henne och mig. På kvällen sen så åt vi inbakat och tittade först på CSI och sen Brottskod försvunnen. Det var så där bra tycker jag. Hur som helst så är det sååååå skönt att äntligen ha hunnit lite här hemma av den där listan som bara växer och blir större.Idag får ni lite bilder på Bella och jag vet att de är lite suddiga... men de var så härliga att jag inte kunde låta bli. Men ser ju de fina fina små risgrynen så fint ju. Så även om de inte blev så bra.. varsågod!