torsdag 3 juli 2008

3/7 Bella 9 månader

Tänk att hon idag är 9 månader det är helt otroligt. Nu har hon funnits utanför min mage lika länge som hon hade funnits inuti Vi har firat med att vara med mammagruppen det är Tova:s man Uffe som är uppväxt i Graninge och där var vi hela dagen. Vi grillade åt jordgubbar med glass och barnen plaskade i en balja. Åhhh jag blir ju inte mindre sugen på hus..... men det är klart jag måste ju ha sjötomt då..... hihi. Sen åkte vi hem och M tog hand om Bella och jag åkte till Camilla. Fick se deras fina hus och vi åt caesarsallad och drack gått vin. Peter åt med oss sen åkta han iväg och fixade massa saker. Jag och Camilla skvallrade gått om allt möjligt. Härligt väder eller i alla fall lagom för mig. Lite sol, lite vind och lite moln. Härligt. Fantastisk kväll och N har jobbat M fick hämta henne.

2/7 Bvc och kusinerna

Har idag varit hos Lena och vägt och mätt lilla skruttan. Hon är 70,5 cm lång och väger 8500 gram. Hon har i alla fall inte gått ner i vikt trots att hon inte äter superbra och magsjuka. Efter det åkte M och jag till M och barnen. Vi fikade och hade det väldigt mysigt, som vanligt så är det toppen att få se kusinerna tillsammans.

1/7 Nu har M semster

Åh vad mysigt nu har vi hela 5 veckor tillsammans. Ska bli härligt, hoppas att inget mer strular nu. För den där bilen vi har är knäpp, däcket som var trasigt gick inte att laga och inte heller ACC morr...... Men blir ju så trött.

30/6 Hos kusinerna

Idag har vi hängt med Bellas söta tjejkusiner och de är bara så söta. Det är roligt att se att nu börjar Isabelle och Olivia hitta sätt att leka på.

söndag 29 juni 2008

29/6 Uppdateringar kommer

Är bara ute och vill inte hänga framför datorn men uppdateringar kommer och i korthet kan jag säga att Bella vinkar och hon har två nya tänder. Hon är bara bäst precis som sin storasyster.

28/6 Hemmadag med fix

Eftersom jag har varit dålig på att uppdatera och inte skriva något alls så kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde men att jag var hemma det vet jag.

27/6 Ny mobil

Har idag träffat Åsa och Elvira i Sickla, det var jättemysigt. Vi åt i Diselverkstaden och sen shoppade vi lite. Det var kul att se att hon mådde bra eftersom hon har haft oturen att trilla på babysimmet och brutit något ben i axeln. Lilla Elvira är bara så söt, hon är kort och lite mullig. Sen åkte jag vidare till Forum, och eftersom min förra mobil dog.....och den inte fanns på Forum fick jag möta upp M efter hans jobb och köpa en i stan. Jag var ju tvungen att ha en ny ju. Att den gamla dog beror på att jag lät Isabelle ha den en gång eller kanske flera gånger för mycket. Så idag har jag köpt en ny. Härligt man blir verkligen handikappad utan sin mobil.

26/6 Skansen

Idag har vi mammor varit på skansen. Det var gänget bestående av mig och Bella, Linda & Filip, Marianne & Tim, Anna & Edvin och Tova & Rebecca. Vi hade en jättehärlig dag på Skansen med fint väder och väldigt varmt. Vi började med kaffe och sen tittade vi på djuren. Våra goa ungar sov i omgångar och till slut gav vi dem lunch innan vi började att dra oss hemåt. Vi tog färjan hem och eftersom jag var den enda som åkt buss in så skildes vi där. Sen möttes faktiskt jag och Tova upp igen i Sickla det var mycket trevligt men det kändes att fötterna hade gått ganska många steg.

25/6 På stan

Var på stan med N och sprang på Patrik och sa hej, det är över ett år som jag träffade honom. Vi åt glass sist vi sågs i Kungsan och det var samma dag som jag fick glädjebeskedet att lilla "Bäret" numera Isabelle var en frisk liten tjej.

24/6 Långpromenad

Jag har blivit duktig på att promenera det är faktiskt inte så tokigt alls när man inte går själv.

23/6 Äntligen kom hon hem

Jag och Bella hämtade henne på Bromma flygplats. Tyvärr kände inte Bella igen henne och det är ju inte alls roligt. Vi skjutsade hem Emy till Ekerö och sen åkte vi för att handla på Maxi. Galna lilla tjejen ställde sig upp i varukorgen. Morr nu kan man inte lämna henne en sekund. Sen köpte vi thaimat i Ektorp och sen hem. M var ute och åt på kvällen och kom hem sent. N gick med Harry.