torsdag 4 december 2008

5 december Trött men glad

Jag är helt enkelt trött, trött på lite allt möjligt.

Vilken tur att man har så fina vänner som ger en komplimanger trots att man känner sig som en sopborste.
Jag jobbar ju för fullt med och det är mycket roligare än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på. Vi ska snart flytt in till stan med jobbet och det ska bli spännande. Man hoppas ju på att få behålla tiderna som vi har idag och de bra förmånerna som vi har idag. Men vem vet? Det sak dock bli supertråkigt att lämna vår kära goa fina braiga receptionist Maggie. Fast hon går i pension samma dag som vi flyttar. Men hennes skratt kommer jag att sakna länge. Vi alla undrar hur det ska bli när vi flyttar, för det är mycket tystare där. Vi som är så pratiga och så vill jag ju ha det. Lite liv och rörelse är så härligt.

Har de senaste dagarna saknat mitt lilla partyliv? Är det här vanligt som mamma tro att man bara kommer fram till att just nu skulle jag vilja bli en partyprinsessa för en kväll? Var mittpunkten och stråla som en stjärna! Ja, jo, det är det jag skulle vilja för en kväll.

Men samtidigt så njuter jag så av mitt mammaliv.
Nu är ju Bella helt överlycklig när jag kommer hem. Och att mötas av den öppna famnen är helt fantastiskt. Från att de första dagarna efter jobbet helt ratat mig så är det ju så härligt. Hon är så härlig på alla sätt och vis. Där hon stapplar fram som lilla frankensteins brud. När hon sitter med vid matbordet och skålar i vatten i sitt lilla lilla glas. Hon försöker göra sig förstådd och vi förstår att hon vill göra sig förstådd. Hon är väldigt frustrerad av inte kunna prata. Måste berätta att hon är fortfarande tokig i tomater och att hon fick 4 nya tänder under oktober-november. De är kindtänder och ibland gnisslar hon tänder så man blir galen. Nog om den lilla skruttungen.

Den stora vackra fina underbara dottern sköter sig utmärkt, (i alla fall nästan alltid). Vad hade jag gjort utan henne. Livet hade varit mörkare gråare och mindre glamour. Det är ju av henne jag lånar alla snygga kläder (TACK!! du är bäst) Jag är stolt över dig så jag nästan spricker. Det finns inte så mycket att säga om att du får nya tänder eller att du har lärt dig gå eller så men du växer som individ och att du blir starkare i dig själv. Men jobba på med det du har och i ditt jobb. Du kan bli ännu bättre på vad du vill glöm inte det.

Så älskade man du är så BÄST för att du står ut med mig.

Ja, det här blev du dubbla meningar..... men jag är trött på att vara både mamma, fru, jobbarkompis och bra vän ibland. Men det är väl så livet ska va... ena dagen upp, andra dagen ner och sen någonstans i mitten.
Någonstans där emellan glänser jag tydligen och ni som får mig att glänsa tack för det. Och ni som ser att jag glänser tack för det.

Jag har läst ganska många bloggar på sistone och det är mycket inredningsbloggar. De flesta är helt fantastiska och får mig att få dåligt samvete som inte orkar blogga andra njuter jag bara av.

Jag har kommit fram till att jag så småning om kommer att bli perfekt ( ha ha ha ha). Hoppas ni förstår ironi.

I helgen blir det en härlig tradition. Vi ska göra julgodis med Hultanbultan och det ser jag fram emot så mycket. Sen blir det även en glöggfika på söndag eftermiddag med grannar. Bellas lekkompis Milo med familj. Så jag ser fram emot ett spännande helg med godis och glögg. Nästa vecka blir det långpromenader som gäller.
På tal om vikt så är jag äntligen på väg ner igen. Så nu ska jag gå ner....kan ju inte säga gravidkilo för de tappade jag ju undergraviditeten. Utan de kilo som jag gick ner på grund av giftstruman. De vill ja gå ner igen och kanske lite till. Så peppa mig är ni snälla.

Måste ju tala om att det vore trevligt med lite kommentarer eller bara lämna ett hej och säg att du har läst bloggen. Jag vet ju att jag har fler läsare än Donnan..... *ler*

Jag önskar alla en riktigt härlig andra adventshelg.