tisdag 22 april 2008

22/4 Harry 7 år och mycket mycket mer









Uj idag har det varit en härlig och händelserik dag. Många kort ska ni få se med. Först och främst säger vi grattis till vår lilla hund som blir 7 år idag .... han börjar nu blir gamla tinnigars charm... ( heter det så?) Han är i alla fall vår fina och snälla snälla hund. Hoppas du kommer klara av att Bella snart tänker krypa. Vi har idag handlat på Maxi med M och Alice. Hade inte småtjejerna börjat smågnälla hade vi nog gått där än.... (nästan i all fall). Därefter åkte vi till M och där åt vi hämtmat, slarv ja jag vet men det är så gott ibland. Fast inte två dar på raken, det är inte bra. Vi satt ute och åt i solen på M:s framsida. Det var så härligt, det var för varmt att ha jacka på sig. Bella åt också ute men hon var så trött så jag fick inte i henne så mycket som jag hade hoppats på. Sen åkte vi ner till mamma där min moster Sonja och morbror Evil var och hälsade på. Där var vi hela eftermiddagen och M åkte för att hämta Lilla O och vi satt på en filt i trädgården och Bella älskade att sitta där och leka med sina leksaker och även att ta lite på gräset. Efter fika och mycket prat skjutsade M oss till Fouad så att vi kunde hämta vår bil. Äntligen fick vi tillbaka den, nu låter den i alla fall inte som ett tröskverk längre. Hann bara hem sen för att mata lillan och även mata henne med gröt. M lagade pasta till oss och jag sövde lillan. N kommer hem och hon är helt nyklippt och jätte jättefin. Vi åte och sen sminkade jag mig och fixade till mig, för sen åkte M och jag på konsert. Och UJ UJ UJ vilken konsert. ERIC GADD jag säger bara ERIC GADD hur bra kan du bli och jag måste erkänna jag är kär, kär i Jeppe Körsbär. Han är snygg, söt och sjunger som en gud. WOW.... ledsen Eric men idag var det inte bara du... sorry. Men du har ett fantasiskt band och dina nya låtar var hur bra som helst, måste säga att jag äskade Stockholmslåten nästan mest. Men allt den människan gör är ju bara så bra. Så nu är jag helt full men glädje, vill bara dansa av glädje. Hur bra kan det bli sol, bra musik och den man älskar bredvid sig, nej bättre än så kan det inte bli. Kram och god natt LOVE YOU(ni vet vem ni är)

21/4 Långpromenad

Idag har vi varit uppe supertidigt och varit på banken och träffat N:s pappa för vi var båda tvugna att skriva på för hennes visakort. Men det var ju bra att vi kom upp i tid för då kom vi i tid till öppna förskolan och där var det många nya mammor och barn. Linda och Filip var där givetvis och efter vi hade sjungit och ätit, åkte vi till Forum med bussen alla fyra. Där shoppades det lite saker till Bella givetvis och en ny sjorta till mig så att jag har något att ta på mig på Eric Gaddkonsterten imorgon. Vi åt hamburgare i forum innan vi gick därifrån till So Cute, där hittade jag kanske vagnen som kan bli extra vagnen för oss. Det var ju så otroligt fin väder att vi gick till Ektorp och där tog vi en fika på Gateau. Drack jucie och åt en god rabarberbulle som faktiskt var lite döbakt så den var inte hundra tycker jag. Därifrån gick vi hem till Björkan och det kändes väldigt bra att ha gått ifrån Forum Nacka. Jag undrar hur långt det är egentligen. Får väl mäta nästa gång jag åker med bilen där. Hemma sen hade vi en mysig grillkväll. Första riktiga grillen på balkonen. Så härligt med sol och värme, äntligen är våren här för att stanna.

söndag 20 april 2008

20/4 Soliga söndag

Hela familjen åt brunch, bacon äggröra, yogurt med pinjenötter och flytande honung. Även rostat bröd och en härlig fruktsallad på jordgubbar, ananas, mango och fikon. Hur gott som helst! Eftermiddagen har vi spenderade jag och Bella på SaltsjöBus igen. Hela lilla familjen L var där och Oliven gillade att åka kana väldigt mycket. Vi fikade och jag åt en hembakad chokladbiskvi och det var det godaste jag har ätit på länge. När vi var där var M och handlade på Maxi. Synd att jag inte fick följa med men M tycker att det tar så lång tid då och att jag hittar en massa onödiga saker. Morr! Nu fixas det med nässelsoppa och vi hoppas på att J & H kommer ikväll. Det gjorde dem och vi åt glace u four.... vet inte om det stavas så men det var så otroligt gott. Vi har sen pratat mat och givetvis surfat på bostäder och annat kul. N kom hem efter det att hon träffat pappa och gått långpromenad ala 2 timmar med Harry på Djurgården. Det har verkligen varit fint väder idag. Hoppas på mer av det härliga vårvädret.

19/4 Fixlördag


Idag har jag äntligen fått lite fart och tvättat och får i ordning i skåpet i badrummet. N jobbar ikväll och vi har varit på Värmdö och träffat Connie, det var andra grillkvällen för i år. Det har varit en jättebra dag. Bella har ätit ananas idag och det var inte så bra hon har fått prickar runt munnen. Hon äter ganska många olika saker nu, men hon tycker inte om pappas gryta med kyckling, broccoli och äpple. Favoriten är HIPP:s morot, grönsaker och nötkött. Tyvärr blir ju allt orange efter det och det gillar inte jag. Hoppgungan gillas men bara korta stunder. Jag har ont i mina leder och mina fingrar domnar måste ringa läkaren tror jag.