onsdag 17 september 2008

Svårt att hinna allt man vill

Och jag vill både hinna blogga och busa med Bella och annat roligt.
Men här kommer lite i alla fall. I måndags var Bella sjuk igen, feber och förkyld. Men jag pysslade om henne och sen åkte vi faktiskt till stan för att möta pappa och för att träffa Anna H. M tog Bella hem och jag och Anna shoppade och gick och åt. Vi tog även ett glas vin och åhhhh vad det var trevligt. Sånt vill jag också hinna med att göra oftare. M fick ju både ta hunden och Bella och sen när de kom in var hon inte sugen på någonting. M lyckades i alla fall att söva det lilla monstret som förmodligen inte var så bra. När jag sen kom hem sov hon som en liten gris. Tyvärr gjorde vi sen ett misstag och det var att ge henne en ny alvedon och nässpray.... Det gjorde vi vid ca 00:00 sen höll hon sig vaken fram till 03:30 ca. Då var jag och M osams och jag var så trött och arg att Bella somnade i vår säng på min arm. Men det gick ju bra till slut.

Igår träffade vi Åsa & Elvira och Anneli & Tuva på öppna förskolan i Orminge. Det var jätte bra för de små och dit går jag gärna fler gånger. Sen åt vi lunch på Tre med kök och sen åkte vi hem. Bella har ingen matlust och det är svårt att få henne att äta. På kvällen åkte N till Johanna som fyller 18 år GRATTIS!! Helén kom och kolla på bröllopsbilderna som N har tagit och vi åt mat. Sen kollade vi lite på Idol och M skrev recept till en möhippa som han som han ska ha till helgen.

Idag har vi inte gjort någonting än så länge. Bella är nog fortfarande inte helt hundra och inte jag heller för den delen.