söndag 22 juni 2008

22/6 Sköna söndag

Ännu en dag och fixtrick och handla.... så här är det att vara vuxen och mamma till en stor och en liten tjej. Jag saknar den stora mer och mer och imorgon kommer hon äntligen hem. Har varit dålig med kameran och att lägga upp bilder men jag ska bli bättre. För att skylla på något så är det ju att man inte vill vara inne. dagen har gått och vi har hunnit det vi skulle här hemma.... eller faktiskt inte riktigt allt. Men det jag inte hann idag får jag göra imorgon så är det bara. Bella och M somnade gott en stund på eftermiddagen som ni ser. Måste också berätta att Bella har verkligen utforskat sin röst idag. Hon är bara för söt. Nu sitter jag här och bara längtar till imorgon då kommer hon hem ÄNTLIGEN!!!

21/6 Bio, drinkar och dans

Idag har jag inte gjort så mycket här hemma mer än att tvätta lite. M har däremot gjort massor. Har börjat med N:s rum och sen städat badrum och kök. Min syster kom en sväng med barnen. Då gjorde jag i ordning mig och de fikade medan jag sminkade mig och fixade håret. Sen tog bussen med H in till Hötorget. Vi gick till Saga där det stod massor tjejer i fina fina skor och klännignar. Alla inklusive jag är uppklädd fär filmen Sex and the city. Vi köpte dricka och lite godis och sen gick vi in. Åhhhh vad filmen var bra. Men den får en stark 4 varken mer eller mindre. Det var många gånger som tårarna var på väg att rinna ner för kinderna. Men jag lyckades stoppa dem. När filmen var slut applåderade ca: 478 tjejer och 12 killar. Sen var jag tvungen att rusa på toa det var längesen som jag var en sån kris. Men sen var jag Kicki igen och vi gick till Naglo..... men nej det var stängt. Förmodligen var ganska mycket stängt och vi gick genom Kunsträdgården där det var fotboll. Och vi trodde inte att Ryssland hade någon chans, vi skulle gå till TGI men ångrade oss och gick till Berns iställt. Vi drack givetvis cosmopolitan. Det var lationokväll och de kunde verkligen dansa slasa. Vi blev danssugna och eftersom inget var öppet blev det Patrisia och det var första gången för mig och det var inte riktigt lika B som jag trodde. Det var kul att dansa och vi pratade med Italienare som ville att vi skulle ta ett kort på dem med deras kamera. Sagt och gjort sen gick vi och dansade igen. Våra fötter var vi inte riktigt sams med så vi orkade inte dansa så länge utan stod och tittade på folket som dansade sen så var det dansa eller gå hem. Det blev som tur var bussen hem, ingen av oss orkade med men kände oss ändå på topp. Väl hemma vi 01:30 så var det en superlyckad kväll

20/6 Midsommarafton

Åhhh midsommarafton, fantastisk dag. Sillunch hos mamma som numera är tradition. Vi satt ute och det regnade ingenting. Men det några moln ibland och det blåste lite men annars var det fantastiskt. Efter lunchen lekte Bella och M slumrade lite. Jag skickade sms med en gullig bild på Bella till vänner. Sen gick M med Harry en sväng och sen var det dags för jordgubbstårtan. Som inte vargräddjordgubbstårta utan en mandelbotten och sen vispad philadelfiaost med lite vispgrädde och citronsaft. Och överst en massa massa jordgubbar. Supergod, M älskade den och jag tyckte att det var lite lite för mycket syra i men annars bäst. Sen åte vi vidare ute på Värmdö till systeryster och där lagades det mat och barnen lekte. Vi grillade supergott kött, anka, lamm och fläskfilé. Och givetvis grillades det grönsaker och haloumi. Vi drack rosé och mousserande. Och vi kunde även sitta ute denna gången. Alla barn sov utom Alice som ville vara med. Vi blev mätta och tänk att få ha sin familj så nära det är så mysigt. Kvällen avslutades med lite fotboll som vanligt och sen åkte vi hem.

19/6 Lyxlunch och hysterihandling

Hann fixa lite innan vi tog bussen till OC där vi mötte upp min kära syster och åt lyxlunch på godaste lunchstället där. Jag åt clubsandwish och M åt hamburgare. Det var supergott, sen var vi på systemet och lindex. När M och Alice åkte hem gic vi hem. M och Harry mötte oss halvvägs. Vi var och handlade på eftermiddagen på Maxi.... det var stört mycket folk. Sprang på Kurre och det är alltid lika trevligt. Sen hem och vi åt en superdupergod sallad och tittade givetvis på fotbollen.

18/6 Promenad och fix

Har idag gått en lång lång promenad med Johanna och hennes två gulliga pojkar. Det var många backar och det känns att man inte har någon kondis alls. MORR!! Nu längtar jag så efter min storadotter att jag snart går sönder. Jag hann massor hemma idag och det behövdes verkligen. När M kom hem så gick han med Harry och tog Bella med sig. Då lagade jag mat så allt var klart när han kom hem. Det är ju ovanligt för att vara mig. Men ibland vill man ju göra sig till. Det var en mysig kväll förstås med fotboll och uj vad det inte var bra. Jag tittade faktiskt bara en stund och bytte sen rum och kanal. Jag laddade istället med Sex and the city inför lördagens biofilm.