torsdag 14 februari 2008

14/2 Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag.....kramar till er alla. Ni vet vem ni är allihop som jag skickar mina hjärtan till. Då de som känner mig vet att jag inte gillar för kitchiga saker kommer här två fina hjrötan i svart och vitt som jag älskar och skickar till er. Tack alla ni som finns i min närhet eller många mil bort. Solen har lyst hela dagen idag med och det är ju underbart. Kallt och blåstigt men solen är så himla bra så jag fattar det nästan inte. Hur kan man så glad av solen, inte vet jag men mig påverkar den otroligt mycket. Idag har vi firat lite Alla hjärtans dag M har fått lakrits som han älskar och tråkigt nog två t-shirts, men han behövde det. Själv har jag fått blommor och chocklad och en bok... Wow jag blir ju hur glad som helst, jag älskar chocklad och vita blommor. Boken kändes verligen som pricken över i för den hette P.S I Love you, den boken är ju också filmad och går på på bio nu och frågan är om jag ska läsa boken först eller sen? N fick också blommor och choklad av M. Av mig får hon något som hon har dille på just nu. Nagellack.... som heter SweetHeart för hon är ju just det my SWEETHEART. Av henne fick jag vita tulpaner och en hjärtmuffins. Hon är så söt. Jag har många hjärtan och hittade inte den perfekta till loppan så därför blev det bara en ny haklapp och en liten drickflaska. De har invigts ikväll till gröten, imorgon ska hon börja med potatis och det ska bli så pännande så. Annars har jag bara gett en liten apa till en annan liten apa. Te fick ett hjärta och kaffe ett annat hjärta. Kramar till er alla hjärtan där ute än en gång

13/2 Solen skiner & 20 veckor "gammal"

Loppan och jag har promenerat med Milo och hans mamma i två timmar på fömiddagen. Sen var vi hemma och åt lunch. I och för sig matlåda som fanns i frysen ... så jag lagade inte mat idag. Sen började jag städa i gardroberna .... hejja mig. Sen firade Loppan och jag med att sova middag tillsammans och lillan lite längre än mig. Hon är 20 veckor idag och jag fattar ingenting. Hur gick det till? Har det verkligen gått 20 veckor, ja, det har ju det och det firade hon med att sjunga lite och jag lägger upp en liten film till så ni får se hur fint hon sjunger/pratar välj själv. Hon är bäst helt enkelt.

tisdag 12 februari 2008

12/2 Premiär och trötthet.


Åhhh idag har det varit premiär, Loppan fått sin första "smakis". Vi prövade med mild havregröt och det gick över förväntan. Hon åt säkert en och en halv matsked gröt. Hon ville helt enkelt inte att man skulle sluta mata henne. Gröten åkte ut och in ur munnen och jag vet att mycket hamnade i både näsan och i haklappen, men det var hur kul som helst att se henne äta lite. Uj, vad stor hon känns helt plötsligt. Ikväll slapp jag kämpa så med nattningen i alla fall. Det tar ca en kvart att natta henne nu, och hon grät ingenting ikväll. Bara gnölade lite och till slut somnade prinsessan och sover nu så gott så gott. Idag måste jag säga att jag är så stolt över mina två tjejer. Den stora prinsessan ska på intrevju på fredag på en restaurang som nisse, och sen kan det ju kanske bli servetis och mer och det är superduperbra. Den lilla sessan är man ju stolt för att hon kämpade i sig lite gröt och inte var jättejobbig vid nattningen. Däremot har hunden varit ett stort problem idag. Han har gnällt som skrutt för det är tydligen ganska många löptikar i området.... morr på honom. Själv är jag trött och lite hängig. Försöker sova och komma i säng i tid men det är inte alltid så lätt. Längtar efter att få bli lite bortskämd... en spadag eller helg hade inte varit fel. Med tanke på att ryggen och lederna inte är som de brukar vara. Dumma hormoner! Jag tänker i alla fall inte ge upp amningen ännu även om det är lockande att bli av med det onda och även att kanske få sova borta en hel natt. Slut på gnället och imorgon är en annan dag och då ska solen skina.... hoppas jag och då ska Loppan och jag gå i mördarbacken så det så. Här är hon i alla fall i sin premiär!

måndag 11 februari 2008

11/2 Mammagrupp & sömntvist

Idag har vi varit på både Öppna Förskolan och mammagrupp. Vi åt lunch tillsammans med Filip och hans mamma. Efter mammagruppen gickvi och fikade alla 6 mammor, tre killar och tre tjejer. De har vuxit så sen vi träffades första gången.... det är roligt att se hur en del har lärt saker redan. Bella är nog lite seg.... hon kommer ifatt tror jag. Sen har vi haft en lung och skön eftermiddag hemma med mys på täcket och lekt. Hon var så trött att jag tänkte att det inte ska var problem att söva henne i hennes säng. Och nja.... vi fick fajtas lite. Jag lägger ner henne och sen tar det ca 15 minuter av lite gnäll och lite gråt. Men sen sover hon gott, vi kommer nog att få kämpa med det här ett litet tag tror jag. Men skam den som ger sig.

Måste bara få lägga in en länk något som gör mig så glad att jag sjunger på den här hela dagarna. Han är bara bäst.
Här kommer han mannen som äntligen igen sjunger på svenska. ERIC GADD HALLELUJA GADD DAMN var han är bra.

www.garagetv.be/v/player/flvplayer152.swf?qsData=http://www.garagetv.be/v/S5Fr7QqYGNf4R-4AmykUJKbiGK3etfL6OqhwRQRcrJMZ-FWJffLCwt59KpIcVlUF2J/vxml.aspx&qsFullScreen=true


söndag 10 februari 2008

10/2 Modell för en dag och släktkalas

Uj, idag har vi varit modeller för en stund. Vet egentligen inte vad jag ska tycka om det, sminket blev inte riktigt som jag ville men jag hoppas vi fick en fin bild på mig och mina goa tjejer. Då skulle jag bli väldigt glad. Det var hur som helst väldigt roligt att få göra en sån sak som att bli sminkad och fick byta om tre gånger för att bli fotade som en modell i en fin studio. Ska bli spännande att se resultatet nu på tordag. Det tog halva dagen och väntan är inte så rolig alls, men Loppan var så go och snäll. Hon gnällde nästan ingenting. Hon fick lite mat och vi kunde till och med byta kläder på henne en gång. Sen fick vi sanera henne innan vi åkte hem. Vi körde hem N, hämtade upp M och sen vidare till min mamma. Där var det riktigt släktkalas idag. Min moster, morbror och min kusin, samt hennes 5 barn. Min andra kusin och hennes sambo var också där. Även min minsta lillasyster och hennes sambo. Det var tårtkalas även om ingen fyller år, men gott och det var väldigt trevligt. Även om det är hela havet stormar vissa stunder. N har varit på personalmiddag ikväll på Beriut Cafe..... det vill jag med, men se nehääää det får jag inte. Jag och M hade en lugn kväll efter allt. Men fick kämpa lite och till slut vann jag,lilla Loppan somnade själv i sin säng. Hon skulle tvunget känna att jag var i närheten och jag höll min hand på henne så att hon skulle känna det och då tog det ca 15 minuter sen sov hon det lilla busfröet. Hon har nästan inte sovit alls på dagen så jag trodde hon skulle somna hur lätt som helst. Men hon var kanske övertrött. Kanske hade hon fått för mycket intryck dels i studion och dels min kära släkt. Nu sover hon i alla fall som en liten gris. I veckan som kommer ska det börjas med smakisar. Vi ska även köpa en hoppgunga som vi tror att hon skulle uppskatta då en av favoritsysslorna är just att stå upp . Det kommer nya kort på Loppan imorgon.

9/2 Jobb och schlager

Idag har M jobbat och jag har jobbat lite här hemma med att få ordning på kontoret..... morr, jag blir aldrig klar med ena gardroben. Varför ska vissa saker vara så förbaskat tråkiga. N har jobbat på festvångingen och det var bröllop tror jag. Vi har haft Oliven och hennes pappa här hela eftermiddagen och det var tur det för annars hade jag inte fått något kul på hela dagen. Hör och häpna igen. Jag lagade mat och Oliven gillade det mycket.... ha ha!! M hon gillar min mat mer än din.... så det så.När de sen åkt hem så fanns det inget annat att göra än att välja att titta på tv.Då ffanns det nästan inget annat val än att se "mello". Jag som hade bestämt mig för att bojkotta skiten i år. Trots att jag är en schlagernörd.... jobbigt läge. Men nu är jag ännu mer bestämd, det var bara skit igår och jag kan inte ens fatta att Sjögren gick direkt till finalen..... morr morr morr. SÅ illa tycker jag om det. Men Björn får fem KIX av mig. Han är söt roligt och bara bäst, så kanske bara för hans skull ska jag fortsätta titta... eller nej jag vill inte. Kan helt enkelt inte bestämma mig så är det med det. Får helt enkelt se vad som händer nästa lördag om det blir att se den då eller bojkotta helt.