tisdag 11 december 2007

Föräldraträff och kusinlunch


Idag har vi sovit länge, nästan till klockan tio. Vi ska nog berätta om hur det var i söndags och igår innan vi berättar om idag

Söndagskvällen, WOW Peter LeMarc var fantastisk! Konserten höll på från klockan åtta till halv elva. Det var många favoritlåtar men jag saknade "Gå ingenstans utan mig". Han sjunger underbart bra och han vet sina begränsningar och sina styrkor. Ja det var magiskt helt enkelt. Det var så bra att det gjorde ont i hjärtat. När han sjöng "Älskad från första stund"grät jag nästan. Men att ha varit borta fyra timmarna ifrån Isabelle kändes, det var som om något fattades mig hela tiden. Knasigt men sant.Det hade gått jättebra hos Magnmac, hon hade inte velat vara själv men det var OK att vara i någons famn. Dessutom hade hon älskat att ligga på skötbordet och prata med Nalle Puh. Det blev ännu en sen kväll men som hade varit så bra.

Igår var vi på föräldraträff, men vi kan nog kalla det för mammagrupp. Vi var sex stycken, Saga Edvin, Rebecka, Tim, Filip och Isabelle. Det var Lena vår sjuksköterska på BVC som höll i gruppen en timma. Sen pratade vi fritt i mer än en timma. Vi tog kort med mobilerna och filmade lite. Det kändes jättebra och vi har bestämt att vi ska träffas på tisdag nästa vecka i Diselverkstaden och fika. Ska bli trevligt.

Tillbaka till idag, som tur var ringde Magnmac och frågade om de kunde få komma på lunch och det är nog tur det för annars hade vi nog inte gjort så mycket idag. Men vi bjöd på potatismos och köttbullar. Och det verkar ju som om Olivia gillar min mat bra. Hon åt ganska mycket. och vi tog en kaffe på det plus Martins goda saffransbullar till. Sen åkte de hem för Olivia var trött och Isabelle med. Men hon sover inte långa stunder utan kanske en halvtimme i taget. Just nu ligger hon i sitt lånade babygym och pratar med åsnan. Hon försöker även träffa grisen med sin hand. Men hamnar den i närheten av munnen fastnar den alltid där en stund. Hon är en nöjd tjej. Jag är så lyckligt lottad som har så fina tjejer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt, lilla älskade Isabelle, att få se de fina bilderna på dig. Du är verkligen jättesöt! Det var också roligt att få läsa alla de trevliga inläggen,som din mamma skrivit.Jag älskar er alla i familjen jättemycket,dig lilla Isabelle, din fina storasyster Nathalie,din mamma och din pappa.Många varma kramar till er alla från mormor.

Anonym sa...

Bara vara vara vänner...tala om allt...vi kan väl...tala om allt...med varann! Tack för en mysig korv-kväll! BushenåDonnan