onsdag 5 december 2007

Lyxlunch och BVC


Idag har vi varit och vägt Isabelle hos BVC-tanten Lena. Hon är hur snäll och gullig som helst och Isabelle älskar mobilen över skötbordet. Hon låg på mage på skötbordet och tyckte att det var kul att titta på mobilen i spegeln.

Hon vägde idag 5420 gram och är 58 cm lång. Mamma blir solt över att hon växer och fast hon blir större, är hon ju min lilla kicka.

Efter det lunchade vi med Helen och lillan somnade med snuttefilten över ansikten. Kan det bli en vana skulle vi bli glada. Efter skagen sandwich och mycket bra mysprat och skvaller lämnade vi böcker på bibliotektet och gav och ut på nya äventyr. Vi bilade iväg till andra sidan stan, mot Norge bar det iväg, vi hamnade i Kallhäll där min mista lillasyster har flyttat in i deras nyproducerad lägenhet. Fint läge, stor och fin var den. Kommer bli hur fin som helst när alla nya möbler och saker är på plats. Isabelle gillade att ligga och titta efter lampor på golvet. Hon låg där på ett täcke, som hade mitt gamla tonårspåslakan med Gustav och Ådi på sig. Vi fikade men syster och sen åkte vi hem och hamnade i bilköer. Tråkigt det där med köer i Stockholm, men har man valt att bo här uppe är det något man får leva med.

Väl hemma sen åt vi Martins köttfärspaj och hamnade framför Roomservice och Lelias Jul. Åh vad vi längtar efter att Anna H ska komma hit och baka julgodis när vi såg det programmet. Tycker ju riktigt mycket om jul i år. Ska inte fastna i köphysterin utan baka och pyssla i stället. Det är väl det, familj och vänner som myset med julen kommer ifrån. Vi ser fram emot glöggfesten på lördag som vi hoppas blir en av våra nya traditioner.

Förresten stöd Röda Korset och köp en kram för de ensamma Det ska jag göra i alla fall. KRAM KRAM

1 kommentar:

lmvv sa...

fantastisk kväll i soffan igår
härligt att skämma bort
med bara massa massa närhet
säger hon....